Άρθρα

3+1 είδη αρχειοθέτησης που κάθε εταιρεία πρέπει να έχει.

Ακόμα και αν όλα πλέον είναι μηχανογραφημένα, παρόλα αυτά πολλά έγγραφα χρειάζονται αποθήκευση και πρέπει να μπαίνουν το αρχείο της κάθε επιχείρησης. Για να έχετε πάντα στη διάθεσή σας τα αναγκαία είδη αρχειοθέτησης το FMSupplies σας προσφέρει μέσα από μία μεγάλη online ποικιλία φακέλους συσκευασίας, κλασέρ και πολλά άλλα είδη στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η εξυπηρέτηση είναι άμεση και τα προϊόντα που επιλέξετε έρχονται στον χώρο σας άμεσα.

Κλασέρ πλαστικό μαύρο

fmsupplies817a1

Ανάμεσα στα είδη αρχειοθέτησης κυριαρχεί το γνωστό σε όλους κλασέρ. Το κλασέρ PP με μηχανισμό TYPOTRUST, χωράει μέχρι και 300 φύλλα και ο μηχανισμός του λειτουργεί με μπάρα, συγκρατώντας όλα τα χαρτιά. Το εξώφυλλό του είναι κατασκευασμένο από πολυπροπυλένιο, αντέχοντας σε όλες τις καταπονήσεις. Μόνο 1,09 €. Κάντε την παραγγελία σας!

Φάκελος συσκευασίας κλασικός

fmsupplies817a

Οι φάκελοι συσκευασίας είναι πολύ σημαντικοί για την αλληλογραφία σας ή την αποθήκευση τιμολογίων και βασικών εγγράφων. Με αυτοκόλλητο για μεγαλύτερη ευκολία και πρακτικότητα. Βρείτε τους εδώ και προσθέστε τους στην παραγγελία σας.

Ζελατίνες DURABLE

fmsupplies2

Συσκευασία 100τμχ, μόνο 3,80€. Αποκτήστε τις ζελατίνες με εύκολο άνοιγμα στο πάνω μέρος μέσα από μία συμφέρουσα συσκευασία. Προστατεύουν όλα τα έγγραφά σας και τα τοποθετούν στους φακέλους σας.

Θήκη για φακέλους PVC

fmsupplies817c

Αποθηκεύστε τα έγγραφά σας σε έναν χώρο προστατευμένο. Διαθέτει κρίκο ράχης και αυτοκόλλητη ετικέτα για περισσότερη ευκολία. Σε κόκκινο χρώμα. Αποκτήστε τη θήκη με ένα κλικ!

Μπείτε στο online κατάστημα και βρείτε υψηλής ποιότητας προτάσεις για το γραφείο σας, οργανώνοντάς το με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να βρίσκετε ανά πάσα στιγμή αυτά που χρειάζεστε για να εκτελείτε κάθε εργασία. Οτιδήποτε έχετε σε έλλειψη για χαρτί εκτύπωσης, είδη γραφικής ύλης, ηλεκτρονικά και περιφερειακά, μπορείτε να τα βρείτε από τους επαγγελματίες του χώρου.

 

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.