Άρθρα

Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός: Οι ψύκτες νερού και καταψύκτες που χρειάζεστε.

stockhousecenter817

Κάθε ξενοδοχείο έχει πολλούς κοινόχρηστους χώρους, οι οποίοι συνήθως εξυπηρετούν τους διαμένοντες στις ανάγκες της εστίασης. Ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός που θεωρείται απαραίτητος λοιπόν είναι οι ψύκτες νερού και οι καταψύκτες.

Στο Stock House Center θα βρείτε στις καλύτερες τιμές, ανοξείδωτους καταψύκτες (δείτε εδώ τα προϊόντα), οι οποίοι είναι κατασκευασμένοι από υλικά υψηλής ποιότητας. Συγκεκριμένα, φροντίζοντας για τη τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής εξασφαλίζουμε ότι:

- Οι σωλήνες μέσα στο ψυκτικό δοχείο είναι ανοξείδωτες και το ίδιο το δοχείο έχει υποστεί μόνωση από πολυουρεθάνη

- Οι σωληνώσεις που προωθούν το νερό είναι κολλημένες πάνω στον ψύκτη, γεγονός που εξασφαλίζει ότι δεν θα υποστούν κάποια φθορά

- Όλοι οι καταψύκτες διαθέτουν πιστοποιητικά καταλληλότητας που ακολουθούν όλα τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι ψύκτες νερού Stock House Center προσφέρονται σε χαμηλές τιμές και εξοικονομούν χρήματα από τα συνολικά έξοδα της επιχείρησής σας. Μπορούν να μπουν σε όλους τους χώρους που θα επιλέξετε, με ελάχιστη συντήρηση. Επιλέξτε ψύκτες νερού τύπου πίδακας ή ψύκτες mini, συμπληρώνοντας τις ανάγκες σας.

Γιατί χρειάζεται ένα ξενοδοχείο τους ψύκτες;

Ανήκουν στον ξενοδοχειακό εξοπλισμό, ο οποίος προσφέρει αισθητική, χρηστικότητα και λειτουργικότητα το ξενοδοχείο. Προσφέρουν τη δυνατότητα ο κάθε πελάτης να έχει κρύο νερό όποτε θελήσει, για να πιει νερό, καφέ. Μπορείτε να προσθέσετε και θήκη στο πλάι για να εξυπηρετείται ο καθένας μόνος του.

Ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός που θα βρείτε στο Stock House Center είναι καινούργιος και μεταχειρισμένος υψηλής ποιότητας. Τόσο οι καταψύκτες και οι απλοί ψύκτες νερού όσο και τα υπόλοιπα προϊόντα γίνονται δικά σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Αν θέλετε να περιηγηθείτε στην τεράστια ποικιλία του εξοπλισμού, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Λ. Κηφισού 78.

Εγγύηση χαμηλής τιμής και άμεση εξυπηρέτηση! Το Stock House Center βρίσκεται για πάνω από 55 χρόνια δίπλα στον επαγγελματίας που θέλει να εξοπλίσει κάθε χώρο εστίασης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.