Άρθρα

Φωτιστικά οροφής και εξωτερικού χώρου για νέες προοπτικές και λύσεις.

lightplus

Όταν αποφασίζετε να διακοσμήσετε έναν χώρο, ξεκινάτε ολόκληρες διαδικασίες για το πώς θα διευθετηθούν ορισμένα πράγματα στον χώρο σας. Μπορεί όλη σας η προετοιμασία να πέσει στο κενό αν δεν συνυπολογίσετε το πιο σημαντικό τομέα décorπου είναι τα φωτιστικά οροφής και εξωτερικού χώρου ενίοτε.

Το φως δεν επηρεάζει μόνο τον χώρο σας αλλά και τη διάθεσή σας. Είναι σημαντικό λοιπόν να βρείτε τα σωστά φωτιστικά, ώστε να μην έχετε κανένα φόβο ότι θα επηρεαστεί αρνητικά η αύρα του σπιτιού αλλά και εσείς προσωπικά.

Η εταιρεία Petridis έχει όλη τη γνώση που χρειάζεται, ώστε να μεταμορφώσει τον χώρο σας, με βάση τις ανάγκες σας και την αισθητική που θέλετε να δημιουργήσετε στον χώρο σας.

Ξεκινώντας σωστά…

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι ότι ο φωτισμός δεν μπορεί να συγκριθεί με το φως του ήλιου, γι’ αυτό είναι σημαντικό αυτή η πηγή φωτισμού να διαχέεται απλόχερα σπίτι σας! Έπειτα αναλαμβάνουν ρόλο τα φωτιστικά οροφής, προσφέροντας το ιδανικό περιβάλλον.

Από τα φωτιστικά οροφής, μέχρι τα σποτ και τους προβολείς, η έμφαση δίνεται σε συγκεκριμένα σημεία. Τα φωτιστικά εξωτερικού χώρου είναι καλό να δημιουργούν έντονο contrast ανάμεσα στις σκιασμένες επιφάνειες γιατί αποδίδουν θεατρικότητα, στοιχείο που κάνει την πρόσοψη του σπιτιού σας να είναι εντυπωσιακή.

Διάχυτος φωτισμός

Ο διάχυτος φωτισμός είναι ο φωτισμός αυτός που ταιριάζει και είναι απαραίτητος σε κάθε σπίτι. Επιτυγχάνεται μέσα από πολυελαίους ή minimalσφαιρίδια που κρέμονται από το ταβάνι προσδίδοντας φωτισμό σε όλο το δωμάτιο. Στο δικό σας χέρι είναι να επιλέξετε σωστά τις λάμπες που θα προσφέρουν φωτισμό στο κάθε σας δωμάτιο. Οι λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας είναι οι πιο διαδεδομένες και ασφαλείς για τον χώρο σας. Επιλέξτε τις!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.