Άρθρα

Αξεσουάρ αυτοκινήτου Παντός καιρού SavelTrade: Κουκούλες αυτοκινήτου, Ηλιοπροστασίες και Υαλοκαθαριστήρες.

Η άνοιξη είναι μία ενδιάμεση εποχή. Μπορεί το αυτοκίνητό σας να μην έχει να αντιμετωπίσει τις ακραίες συνθήκες του χειμώνα ή του καλοκαιριού, δεν παύει ωστόσο να χρειάζεται σωστή προετοιμασία και φροντίδα.

Τα αξεσουάρ του αυτοκινήτου του SavelTrade μπορούν να κάνουν τις ώρες που περνάτε εσείς και οι συνεπιβάτες σας πιο εύκολες, πιο άνετες και πιο ασφαλείς.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τρία αξεσουάρ αυτοκινήτου τα οποία πρέπει απαραίτητα να προμηθευτείτε αυτή την ενδιάμεση εποχή.

Κουκούλες Αυτοκινήτου

saveltrade

Οι κουκούλες αυτοκινήτου είναι απαραίτητο αξεσουάρ αν θέλετε να προστατέψετε το αυτοκίνητό σας από τη φθορά που προκαλεί η έκθεσή του στο περιβάλλον. Ο ήλιος και η βροχή είναι δυνατόν να αλλοιώσουν το χρώμα του αυτοκινήτου σας, αφαιρώντας του τη λάμψη.

Η κατάλληλη κουκούλα αυτοκινήτου είναι επίσης ένας οικονομικός τρόπος για να προστατέψετε το όχημά σας από τη σκόνη ή τη γύρη.

Σας προτείνουμε:

ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - ΤΥΠΟΣ SUNLIGHT-Μ - 30,24€

saveltrade1

Ηλιοπροστασίες

Η ηλιοπροστασία είναι ένα αξεσουάρ το οποίο μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά βολικό καθώς προσφέρει σκίαση στους επιβάτες των πίσω καθισμάτων.

Ο ήλιος μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικός, ιδιαίτερα αν πρόκειται για ένα ταξίδι μεγάλο στο οποίο κάποιος είναι αναγκασμένος να κάθεται μόνιμα από την πλευρά του ήλιου.

Αν και τα πλεονεκτήματα της ηλιοπροστασίας γίνονται περισσότερο φανερά το καλοκαίρι, υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να γίνει απαραίτητη ακόμα και τους ανοιξιάτικους μήνες.

Επιπλέον η ηλιοπροστασία βοηθάει στη διατήρηση μιας ανεκτής θερμοκρασίας μέσα στην καμπίνα του αυτοκινήτου κάτι που μπορεί να αποδειχθεί σημαντικό του καλοκαιρινούς μήνες που βρίσκονται μπροστά μας.

Υαλοκαθαριστήρες

saveltrade2

Οι υαλοκαθαριστήρες (δείτε τα προϊόντα) είναι ένα εξάρτημα απαραίτητο για κάθε αυτοκίνητο. Ακόμα και κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου όπου οι βροχές είναι φαινόμενο σπάνιο θα πρέπει κανείς να είναι βέβαιος ότι οι υαλοκαθαριστήρες του αμαξιού του είναι σε καλή κατάσταση και απόλυτα λειτουργικοί.

Στην περίπτωση που παρατηρήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα θα πρέπει οπωσδήποτε να προχωρήσετε σε αντικατάστασή τους.

Σε αντίθεση με άλλα αξεσουάρ οι υαλοκαθαριστήρες δεν είναι θέμα άνεσης, αλλά ασφάλειας.

Σας προτείνουμε:

Υαλοκαθαριστήρας Valeo First VF35 575535 35CM – Μόνο: 2,46€

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.