Άρθρα

International transport – 3+1 υπηρεσίες της Safeway Transport που την κάνουν να ξεχωρίζει.

trans2

International transport, ένας κλάδος στην Ελλάδα που πλέον έχει αρχίσει και γνωρίζει μεγάλη ανταπόκριση, προσφέροντας μεταφορικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και επαγγελματίες – μεγάλους ομίλους κ.τ.λ.

Η Safeway Transport international moving company με το παγκόσμιο δίκτυο ανταποκριτών παρέχει σε όλους τους πελάτες της ευελιξία, ταχύτητα και ποιοτική εξυπηρέτηση.

Ξεχωρίζει γιατί...

-Διασφαλίζει ότι όλα τα εμπορεύματα θα φτάσουν στην ώρα τους

-Παρέχει χαμηλή τιμολογιακή πολιτική, ενώ παράλληλα βγαίνει κερδισμένη από την παγκοσμιοποιημένη και ανταγωνιστική αγορά στην οποία βρίσκεται

-Αξιοποιεί πολλούς σύγχρονους πόρους για να μπορέσει να ικανοποιήσει όλο το πελατολόγιό της

Αεροπορικές μεταφορές

Οι international transport στο μεγαλύτερό τους σκέλος γίνονται αεροπορικά. Έτσι διασφαλίζεται ότι πολλές δυσκολίες ξεπερνιούνται σε «χρόνο μηδέν». Εξειδικευμένα στελέχη απαρτίζουν την ομάδα της εταιρείας στο αεροδρόμιο, εξασφαλίζοντας ότι όλα μπορούν να γίνουν με ακρίβεια δευτερολέπτου.

Θαλάσσιες Μεταφορές

Σε όλα τα μήκη των θαλασσών είμαστε παρόντες, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, σε συνεργασία με ναυτιλιακές εταιρείες που απλοποιούν τις διαδικασίες και διασφαλίζουν ότι το εμπόρευμα θα παραδοθεί στον χρόνο του.

Οδικές Μεταφορές

Το αξιόπιστο δίκτυο χερσαίων μεταφορών είναι από τα πιο οργανωμένα της επιχείρησης και σε international transport. Ένας μεγάλος στόλος φορτηγών είναι πανέτοιμος οποιαδήποτε ώρα και στιγμή.

Μεταφορές οικοσυσκευών

Μέσα σε μία ημέρα η Safeway Transport μεταφέρει όλο τον εξοπλισμό σας με απόλυτη ασφάλεια και υπευθυνότητα σε ανταγωνιστικές τιμές που κάνουν τη διαφορά. Οι συνεργάτες της εταιρείας επισκέπτονται τον χώρο σας, εκτιμούν τον εξοπλισμό σας και σας λένε την προσφορά.

Σε γενικές γραμμές εκτός από εξωτερικές μεταφορές η εταιρεία μας αναλαμβάνει και όλες τις εσωτερικές, όπου εκτός από οικοσυσκευές μπορεί να περιλαμβάνουν και μεταφορές αντικειμένων αξίας ή μεταφορές μιας ολόκληρης έκθεσης που πραγματοποιείται ανά περιοχές στο εσωτερικό.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.