Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει τη διεξαγωγή εκπαιδευτικού σεμιναρίου σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στις 8 και 9 Ιουνίου στο Γραφείο Μήλου, ως εξής: 

Ω Ρ Α Ρ Ι Ο

Σάββατο 8 Ιουνίου 09.00-14.00 & Κυριακή 9 Ιουνίου 09.00-14.00 

Εισηγητής: Νίκος Γκιώνης

Διάρκεια: 10 ώρες

Υπενθυμίζεται ότι η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική για όλο το προσωπικό των επιχειρήσεων, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία (Κανονισμός 852/2004 EK για την Υγιεινή των Τροφίμων, Υπουργική Απόφαση 14708/17-08-2007 και Υγειονομική Διάταξη ΦΕΚ 2161/23-06-2017).

Ποιους αφορά: η εκπαίδευση αφορά επιχειρηματίες και προσωπικό που παράγουν, επεξεργάζονται, εμπορεύονται, αποθηκεύουν ή διακινούν τρόφιμα και ποτά σε επιχειρήσεις όπως: καταλύματα με πρωινό, εστιατόρια, καφέ μπαρ, κυλικεία, παντοπωλεία, μανάβικα, ιχθυοπωλεία, σουπερμάρκετ, κρεοπωλεία, τυροκομεία, ελαιοτριβεία κ.α. 

Κόστος συμμετοχής: 100 ευρώ | άτομο (συμπεριλαμβάνεται το τέλος υπέρ του ΕΦΕΤ) 

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων παρέχει σε κάθε συμμετέχοντα δωρεάν έντυπο εκπαιδευτικό υλικό και βεβαίωση παρακολούθησης έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία με τη γραπτή αξιολόγηση, η οποία διεξάγεται σε μεταγενέστερο χρόνο από τον Ε.Φ.Ε.Τ.

Η υποβολή αίτησης ενδιαφέροντος γίνεται παρακάτω.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο του γραφείου Μήλου κ. Νίκο Βαμβακάρη στο τηλέφωνο 22870 23970.