eiriana-luxury-suites

Μήλος, 20 Μαΐου, 2016 - Το Eiriana Luxury Suites στην Τρυπητή, Μήλου, χαράζει το δρόμο για τα οικολογικά ευσυνείδητα τουριστικά καταλύματα, δημιουργώντας, σε συνεργασία με την SOFTWeb Adaptive IT Solutions, την δική του εφαρμογή σε android και iOS κινητά. Οι πελάτες του Eiriana Luxury Suites θα μπορούν, κατά την άφιξη τους στο κατάλυμα, να κατεβάσουν την εφαρμογή, στα Ελληνικά ή Αγγλικά, δίνοντας τους την δυνατότητα να παραγγείλουν το πρωινό τους, καθώς και πρόσβασή σε πληθώρα πληροφοριών όπως δρομολόγια πλοίων, αεροπλάνων και λεωφορείων, τον καιρό, για την Μήλο, και άμεση επαφή με το κατάλυμα και τα μέσα κοινωνική δικτύωσης του. Η εφαρμογή έχει, επίσης, ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης, δίνοντας στους πελάτες την δυνατότητα να το χρησιμοποιήσουν για να βρουν πιο εύκολα το Eiriana Luxury Suites κατά την άφιξη τους στο λιμάνι ή αεροδρόμιο, αλλά και κατά την διάρκεια της διαμονής τους, παρέχοντας πάντα ένα σημείο αναφοράς οπουδήποτε βρίσκονται στο νησί.

Σχετικά με την εφαρμογή, η συνιδιοκτήτρια του Eiriana Luxury Suites κα Άννα Καραμήτσου, σχολίασε σχετικά: “Η ιδέα για τη εφαρμογή του Eiriana γεννήθηκε από εμπειρίες σε άλλα ξενοδοχεία, καθώς και στο δικό μας, όπου με την παραδοσιακή μέθοδο παραγγελίας πρωινού - την έντυπη φόρμα - γινόντουσαν πολλά λάθη επί καθημερινής βάσεως. Πέρα από τον σκοπό μας να απλοποιήσουμε την διαδικασία πρωινού, κινούμενοι με τα τεχνολογικά δεδομένα του 21ου αιώνα, ο μακροπρόθεσμος σκοπός μας είναι να γίνουμε ολοκληρωτικά “paperless accommodation” - οικολογικά ευσυνείδητο κατάλυμα - καταργώντας το χαρτί σε όλες τις διαδικασίες, από το check in έως το check out. Οι επιπλέον χρήσεις του application θα λειτουργούν υποστηρικτικά για τους υπάλληλους υποδοχής μας, αφαιρώντας την ανάγκη για άσκοπες εκτυπώσεις δρομολογίων, την σπατάλη χρόνου ψάχνοντας για προγνώσεις καιρού, καθώς και την απλοποίηση της καθοδήγησης του πελάτη προς το κατάλυμα.”

Σχετικά με την δημιουργία του application, ο CTO της SOFTWeb κος Αλέξανδρος Ασημακόπουλος, πρόσθεσε: “Νιώθουμε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ικανοποιημένοι για το γεγονός ότι προσφέραμε στο Eiriana Luxury Suites ένα εργαλείο δουλειάς που θα εκσυγχρονίσει και θα αποδώσει μεγάλη προστιθέμενη αξία στις παρεχόμενες υπηρεσίες του. Η διαρκής αναζήτηση και δημιουργία καινοτόμων, προσαρμοσμένων και κυρίως αποτελεσματικών mobile εφαρμογών που ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις των σύγχρονων επαγγελματιών, αποτελούν κύριο άξονα της δραστηριότητάς μας αλλά και ταυτόχρονα διαχρονική δέσμευση μας.”

Για το Eiriana Luxury Suites

Το Eiriana Luxury Suites είναι ένα καινούργιο κατάλυμα, ψηλά στους ανεμόμυλους της Τρυπητής, με πολυτελείς και ευρύχωρες σουίτες και μοναδική πανοραμική θέα από το νησί και τη θάλασσα. Οι boutique σουίτες σχεδιάστηκαν να προσφέρουν την απόλυτη πολυτελή διαμονή, αποκλειστικές υπηρεσίες, άνεση και ηρεμία. Παντρεύοντας το παραδοσιακό με το μοντέρνο και με έμπνευση τους ανέμους του Αιγαίου, το Eiriana Luxury Suites συνδυάζει εντυπωσιακά τα παραδοσιακά λευκά δωμάτια με πινελιές έντονων χρωμάτων, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα για αυτούς που ψάχνουν την χαλάρωση και την απόδραση από την καθημερινότητα. Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.eiriana.com.

Διαβάστε επίσης:

http://www.eiriana.com/media-centre

http://news.gtp.gr/2015/03/30/young-face-of-the-week-anna-karamitsou-hotel-manager-milos-cyclades/