"Μηλέικα Νέα"

ektakto-nero-lymata1

Προς όλους τους ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ γνήσιους Μηλιούς, Μηλιούς κατά το ήμισυ, από τον πατέρα ή από τη μητέρα, 2ης γενιάς, 3ης γενιάς, εξ αγχιστείας, πρωτο-δευτερο-τριτο-ξάδερφα, συμπέθερους, κουμπάρους, παρακούμπαρους των παραπάνω και όσους άλλους «ξένους» μπορούν να αποδείξουν με επίσημα έγγραφα, θεωρημένα από τις αρχές, ότι δικαιούνται να κατοικούν στην Ιερά Νήσο (τα οποία υποχρεούνται να τα έχουν πάντα μαζί τους και να τα επιδεικνύουν σε όποιον γνήσιο Μηλιό ΑΠΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ τους τα ζητήσει) και προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση του νόμου 105 όπου και θα αναφέρεται ότι:

«Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα, δεν είμαι πολιτικοποιημένος,είμαι ένα απλό πρόβατο, που πάω και ψηφίζω στις εκλογές όποιον μου τάξει τα περισσότερα και δεσμεύομαι να υποστώ οποιαδήποτε ταπείνωση μου επιβληθεί, έως και αυτή της απομόνωσης, αν θέσω υποψηφιότητα μελλοντικά σε οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία ούτε καν για για κριτική επιτροπή στο καρναβάλι»

Και για να σοβαρευτούμε:

Αύριο στις 7:00 μμ θα γίνει δημοτικό συμβούλιο. Εννοείται ότι θα είμαστε εκεί να το παρακολουθήσουμε όσοι μπορούμε!

Δεν σταματάμε να πιέζουμε για λύσεις. Δεν σταματάμε να ζητάμε απαντήσεις. Δεν σταματάμε να παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε το δικαίωμά μας στην υγεία!