"Μηλέικα Νέα"

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση  να ανακοινώσουμε πως την Τρίτη 22/6 και την Τετάρτη 23/6 η Περιβαλλοντική Οργάνωση iSea  οργανώνει υποβρύχιους και παράκτιους καθαρισμούς στα Πολλώνια (22/6) και στον Αδάμαντα (23/6). Οι καθαρισμοί θα ξεκινούν στις 9.30 μέχρι τις 14.30 το μεσημέρι. Γίνονται με την έγκριση του Λιμεναρχείου Μήλου και την έγκριση και βοήθεια του Δήμου Μήλου και του Λιμενικού Ταμείου Μήλου. Επισυνάπτουμε την πρόσκληση της Περιβαλλοντικής Οργάνωσης iSea.

Ο Όμιλος Φίλων Βουνού και Θάλασσας Μήλου μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολλωνίων Μήλου (ΠΟ.Σ.ΠΟ.Μ), την Ομάδα Εθελοντών Διασωστών Μήλου (Ο.Ε.ΔΙ.Μ), μέλη της τελευταίας διοίκησης της Ένωσης Φίλων Αδάμαντα (Ε.Φ.Α) και τα καταδυτικά κέντρα Milos diving Center και Scubaholics  υμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια.

Προσκαλούμε τους άλλους συλλόγους  του νησιού αλλά και κάθε πολίτη της Μήλου να συμμετέχει σε αυτή την όμορφη προσπάθεια. Το καθαρό φυσικό περιβάλλον, και μάλιστα αυτό της θάλασσας μας, είναι υπόθεση όλων μας. Ο καθένας μας μπορεί και πρέπει να βοηθήσει. Θεωρούμε πως αυτή η δράση μπορεί να αφιερωθεί στην φετινή παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος της 5ης Ιουνίου. Σε έναν κόσμο που το φυσικό περιβάλλον καταστρέφεται από έναν αλόγιστο και επεκτατικό ανθρώπινο πολιτισμό  ας αγωνιστούμε όλοι για το περιβάλλον που οφείλουμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Φίλων Βουνού και Θάλασσας Μήλου

Ο Πρόεδρος

Γ. Μάλλης

Ο Γραμματέας

 Α. Τρίμης