"Μηλέικα Νέα"

milosbus-services

Η εταιρία παροχής υπηρεσιών μεταφοράς με τουριστικά λεωφορεία, "Π. Βαμβούνης - Μ. Νίνος Ο.Ε.", με έδρα τη Μήλο φέρνει... αέρα ανανέωσης στις οδικές μεταφορές του νησιού!

Με νέα διακριτική ονομασία το "Milos Bus Services", νέο λογότυπο και μια σύγχρονη ιστοσελίδα ενημέρωσης, η εταιρία των Παναγιώτη Βαμβούνη και Μιχάλη Νίνου υποδέχεται το νέο έτος εντελώς ανανεωμένη και ετοιμάζει τα λεωφορεία της εν όψει της νέας τουριστικής σεζόν.

Η "Milos Bus Services" διαθέτει τουριστικά λεωφορεία που μπορούν να καλύψουν πολλές και διαφορετικές ανάγκες ομαδικής μετακίνησης στο νησί της Μήλου. Ολοήμερες εκδρομές σε παραλίες και αξιοθέατα, μετακινήσεις από τα ξενοδοχεία, το αεροδρόμιο και το λιμάνι της Μήλου αλλά και συνέδρια ή εκδηλώσεις που γίνονται στο νησί, είναι μερικές μόνο από τις υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει.

Αν εκπροσωπείτε τουριστικό γραφείο, επιχείρηση, σύλλογο ή οποιαδήποτε ομάδα που πρόκειται να μετακινηθεί στη Μήλο εμπιστευτείτε τη "Milos Bus Services" και κλείστε εγκαίρως το τουριστικό λεωφορείο που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας

milosbusservices-logo

www.milosbuservices.gr

ή επικοινωνήστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.