"Μηλέικα Νέα"

Το «Σπίτι του Πηλού» στον Αδάμαντα, το «Home of Clay» στη Μήλο, σας περιμένει να το επισκεφθείτε και να γνωρίσετε και φέτος μια από τις αρχαιότερες παραδόσεις μας, την αγγειοπλαστική ή πηλογλυπτική.

Από την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021 ξεκινούν τα μαθήματα με το τμήμα των ενηλίκων και από το Σάββατο 13 Νοεμβρίου το τμήμα των παιδιών. Ταυτόχνορα συνεχίζονται οι εγγραφές στο «Σπίτι του Πηλού» για όσους ενδιαφέρονται να μυηθούν στα μυστικά της τέχνης του πηλού.

Τα μαθήματα θα παραδίδονται σε τμήματα γκρουπ ή και ατομικά (κατόπιν ραντεβού) για παιδιά και ενήλικες και σας δίνετε η ευκαιρία να γίνετε δημιουργικοί γνωρίζοντας μία τέχνη που όλοι θαυμάζουμε!

clay mathima paidia

Τα μαθήματα σε ομάδες θα έχουν διάρκεια 2 ώρες την εβδομάδα, ενώ θα δίνεται η δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί για ατομικό-ιδιαίτερο μάθημα κατόπιν συνεννόησης και ραντεβού.

Οι κεραμικές δημιουργίες των μαθητών θα ψήνονται στον ειδικό φούρνο που λέγεται καμίνι, και κατόπιν οτιδήποτε φτιάξουν οι μαθητές θα το παίρνουν μαζί τους!

Αδάμαντας Μήλου

Τηλέφωνο: 22870 22431

Ειρήνη Καμπούρη: 6945417058

Δήμητρα Κουρούπη: 6972483101

clay mathima paidia 1

Ακολουθήστε την σελίδα μας στο facebook/Follow us on facebook: https://www.facebook.com/The-home-of-clay-113199296909963/

Το «Σπίτι του Πηλού-Home of Clay» αποτελεί μέρος των επιλογών των «Μηλέικων Νέων» με τα «Καλύτερα της Μήλου»!

Αφιέρωμα – Τα καλύτερα της Μήλου: Η τέχνη του πηλού στο «Home of Clay» (PHOTOS)

home of clay oct2021b