"Μηλέικα Νέα"

zoulias-vasilis1

Η πρωταγωνίστρια των Glow & Mad Men Άλισον Μπρι επέλεξε να περπατήσει στο πιο σημαντικό κόκκινο χαλί του Χόλιγουντ, στις Χρυσές Σφαίρες, με μια δημιουργία τουΒασίλη Ζούλια.

Ο Έλληνας σχεδιαστής που χωρίς φασαρία αλλά με επιμονή χτίζει το δικό του λεξιλόγιο της θηλυκότητας με αναφορές σε εποχή της αθωότητας κατάφερε όχι μόνο να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των σχολιαστών μόδας αλλά και να φέρει στην Μπρι τον τίτλο της πιο καλοντυμένης της βραδιάς.

Η Μπρι με Vassilis Zoulias μονομάχησε στο κόκκινο χαλί που ήταν ντυμένο στα μαύρα με άλλες star που έδειξαν την αλληλεγγύη τους στα θύματα των σεξουαλικών εγκλημάτων με ένα κώδικα, ένα χρώμα.

Ο Ζούλιας έκανε τη δική του ανάρτηση στο Facebook μιλώντας για τους φίλους του που τον βοήθησαν σε αυτό το ταξίδι δημιουργίας. Γράφει με ευγνωμοσύνη για αυτή τη σπουδαία ημέρα στην καριέρα του ως σχεδιαστής μόδας.

«Σήμερα μιλάμε για γυναίκες που φοράνε παντελόνια» είπε η πρωταγωνίστρια του Glow και Mad Men Μπρι. «Οπότε αποφάσισα να φορέσω παντελόνι κυριολεκτικά» πρόσθεσε για τη γεωμετρική δημιουργία που παίζει με τη φόρμα και το γυναικείο ρούχο.

Το μεταξωτό Vassilis Zoulias ρούχο θεωρήθηκε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις στις Χρυσές Σφαίρες. 

Άλλες γυναίκες που κέρδισαν τις εντυπώσεις ήταν οι: Jessica Biel (Dior Couture), Millie Bobby Brown (Calvin Klein), Allison Williams (Armani Privé), Dakota Johnson (Gucci), Saoirse Ronan (Versace), Diane Kruger (Prada) & Alicia Vikander (Louis Vuitton).

Πηγή: cnn.gr