"Μηλέικα Νέα"

adamantios-korais-demeno

Οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν από το πρωί της Τρίτης 25 Σεπτεμβρίου στο Αιγαίο επηρεάζουν τα δρομολόγια των πλοίων καθώς απαγορευτικό απόπλου ισχύει για τις επόμενες μέρες με αποτέλεσμα τις ακυρώσεις των δρομολογίων. Ακολουθούν οι ανακοινώσεις των ναυτιλιακών εταιριών για τα πλοία «Πρέβελης», «Speedrrunner III» και «Αδαμάντιος Κοραής».

Πρέβελης

H ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που αναμένεται να επικρατήσουν, το δρομολόγιο με το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ, την Τρίτη 25/09/2018 από Πειραιά πρός Μήλο-Σαντορίνη-Ανάφη-Κάσο- Κάρπαθο-Διαφάνι-Χάλκη-Ρόδο καθώς και η επιστροφή του από Ρόδο τη Πέμπτη 27/09/2018 θα παραμείνουν ανεκτέλεστα. Το πλοίο θα επανέλθει στα εγκεκριμένα δρομολόγια από την Παρασκευή 28/09/2018.

SpeedrrunnerIII

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που προβλέπεται να επικτρατήσουν την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018, το δρομολόγιο του πλοίου μας H/S SPEEDRUNNER 3 την ίδια ημέρα από Πειραιά για Σέριφο - Σίφνο – Μήλο και επιστροφή δεν θα εκτελεσθεί.

Το H/S SPEEDRUNNER 3 θα επανέλθει στα δρομολόγια του την Παρασκευή 28/9/2018. 

Αδαμάντιος Κοραής

Σας ενημερώνουμε ότι τα δρομολόγια του ΑΔ.ΚΟΡΑΗΣ 26/9 – 27/9 δεν θα εκτελεστούν λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.