"Μηλέικα Νέα"

Θέλεις να φύγεις για τις γιορτές…Τελευταία στιγμή αντιλαμβάνεσαι ότι θα ένιωθες πιο ασφαλής αν τοποθετούσες κάμερες για μια εποπτεία του προσωπικού σου χώρου… Καλώδια, μερεμέτια, καθυστέρηση, κόστος κ.λ.π κ.λ.π. … Μοιάζει αδύνατον!

Η Vision & Sound-TELE Alarms και ο Δημήτρης Πουλημένος έχουν τη λύση…

Κάμερα BC1C full HD EZVIZ

Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας για μεγαλύτερη σιγουριά.

Εξοπλισμένο με επαναφορτιζόμενη μπαταρία 7.800 mAh, το BC1C μπορεί να διαρκέσει για έως και 210 ημέρες με μία πλήρη φόρτιση της μπαταρίας, εξασφαλίζοντας σταθερή απόδοση όλη μέρα και νύχτα.

Μπορεί επίσης να συνδεθεί με ηλιακό πάνελ για να τροφοδοτηθεί απευθείας.

Ζωντανή νυχτερινή όραση χάρη σε δύο ενσωματωμένους προβολείς, το BC1C μπορεί να αποδώσει ζωηρές έγχρωμες εικόνες ακόμα και σε απόλυτο μαύρο σκοτάδι. Αυτό σας επιτρέπει να βλέπετε κρίσιμες λεπτομέρειες που διαφορετικά θα χάνονταν.

Οι ειδοποιήσεις κίνησης είναι πιο ακριβείς από ποτέ.

Ενσωμάτωση αισθητήρα PIR και o αλγόριθμος ανίχνευση σχήματος προσώπου, η κάμερα BC1C είναι αρκετά έξυπνη για να διακρίνει άτομα από άλλα κινούμενα αντικείμενα, κρατώντας σας ασφαλείς ενώ μειώνοντας επίσης τις ανεπιθύμητες ειδοποιήσεις.

Ένας άγρυπνος φρουρός της ιδιοκτησίας σας

Οι χρήστες μπορούν να ορίσουν συγκεκριμένα χρονικά πλαίσια για την ανίχνευση. Μόλις η κάμερα ανιχνεύει ένα σχήμα προσώπου, το BC1C θα κάνει αυτόματα να ανάψει μια σειρήνα και οι προβολείς.

Κι όλα αυτά μόνο με 175,00 ευρώ

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τον Δημήτρη Πουλημένο στο: https://www.facebook.com/profile.php?id=100081538254774