"Μηλέικα Νέα"

Ο Τομέας Πληροφορικής του ΕΠΑ.Λ. Μήλου για 5η συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει ως Πρεσβευτής της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου που φέτος θα εορταστεί στις 11/2/2020.

Στα πλαίσια της συμμετοχής αυτής και του διαγωνισμού SID2020, οι μαθητές του τομέα Πληροφορικής, υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Πληροφορικής κας Μαρίας Αντωνοπούλου, διασκεύασαν το γνωστό παραμύθι της Χιονάτης με στόχο να αναδείξουν την επίδραση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης στους νέους και πως τα πρότυπα που προωθούνται επηρεάζουν την ψυχοσύνθεση των νέων.

Το Παραμύθι "Η Χιονάτη σε διαδικτυακές περιπέτειες" μπορείτε να διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου SaferInternet4kids.

https://saferinternet4kids.gr/sid/sid-2020/συμμετοχές-sid-2020/2111-επαλ-μηλου/

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα.

*Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Πανευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Κέντρων Ενημέρωσης και Επαγρύπνησης INSAFE με στόχο την προώθηση της ασφαλέστερης και πιο υπεύθυνης χρήσης των online τεχνολογιών και των κινητών τηλεφώνων, ιδίως μεταξύ των παιδιών και των νέων σε όλο τον κόσμο.Την ευθύνη οργάνωσης στη χώρα μας έχει το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου SaferInternet4Kids το οποίο λειτουργεί από τον Ιούλιο του 2016 υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ).