"Μηλέικα Νέα"

milos-awards

«Βροχή πέφτουν τα βραβεία στη Μήλο! Πλακώνονται όλες οι οικολογικές οργανώσεις των σαλονιών και του Κολωνακίου, ποια θα πρωτοδώσει βραβείο οικολογίας στο Δήμο Μήλου. 

Αφού εμείς, οι κάτοικοι της Μήλου, σκεφτόμαστε μήπως υπάρχει κάπου στον κόσμο κι άλλο νησί με το ίδιο όνομα! Αλλά δε γίνεται γιατί αν υπήρχε και ήταν τόσο τέλειο αποκλείεται να είχε τον ίδιο ανίκανο κι απαράδεκτο Δήμαρχο! Γιατί θα είχε ένα Δήμαρχο σοβαρό και όχι κάποιον που αποκαλεί “πέτρες” το Αρχαίο Θέατρο!

Κι αναρωτιέται κανείς, σε ποια χώρα ζουν αυτοί οι άνθρωποι; Δεν έχουν ακούσει για τα προβλήματα με τη διαχείριση των λυμάτων, με το βιολογικό, με τη χωματερή; Δεν έχουν ακούσει για τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί στο Δήμο για την ανεξέλεγκτη διάθεση των λυμάτων ούτε για τα πρόστιμα που επιβάλλονται στην Ελλάδα κάθε χρόνο, από την Ε.Ε. για τη λειτουργία των ανεξέλεγκτων χωματερών, μια από τις οποίες λειτουργεί στη Μήλο; Ήρθαν να δουν τα σκατά να τρέχουν στη ρεματιά; Με ποια κριτήρια δίνονται αυτά τα βραβεία και ποια είναι τα διαπιστευτήρια των κριτών;

Και το ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ το ΑΡΙΣΤΕΙΟ ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

Θα αλλάξουν και τα εγχειρίδια στις σχολές δημόσιας διοίκησης! Βέεεεεβαια! Διότι η σύγχρονη τάση της χρηστής διακυβέρνησης έγκειται στο να καταφέρνεις οι μισές και παραπάνω μελέτες σου να είναι ατελείς, να μένει το νησί σου χωρίς νερό το καλοκαίρι και μετά να βρίζεις αυτούς που διαμαρτύρονται, να αφήνεις τα σκατά να τρέχουν, τα σκουπίδια να ξεχειλίζουν στη χωματερή, τα 2/3 από τις λάμπες του νησιού να μην ανάβουν,να ζητάς γιατρούς για το ΚΥ και μετά να λες, στους δυο εναπομείναντες, οτι ήρθαν στη Μήλο και ξεβρόμισε το χνώτο τους από την πείνα, να κοροϊδεύεις καθημερινά τους δημότες σου με ψέματα και όταν σε ανακαλύπτουν να τα φορτώνεις στους υφισταμένους σου ή απλά να τους αποκαλείς βαλτούς του ΣΥΡΙΖΑ, να προπηλακίζεις υπαλλήλους σου, να ειρωνεύεσαι και να προσβάλλεις μέσα στο Δημ. Συμβούλιο συμπολίτευση και αντιπολίτευση, όταν διαφωνούν μαζί σου και φυσικά να θεωρείς τον εαυτό σου γενικό δερβέναγα,που αποφασίζει και διατάζει! Αυτή είναι η χρηστή διακυβέρνηση φίλοι μου και γι' αυτό βραβεύτηκε ο Δήμαρχος!»

Συντονισμός Λαϊκής Συνέλευσης Μήλου

Facebook Page...

Σχετικά θέματα:

320.000 ευρώ το πρόστιμο στο Δήμο Μήλου για την παράνομη χωματερή Μπραντώνι.

Πρόστιμο 42.000 ευρώ στο Δήμο Μήλου για ανεξέλεγκτη απόρριψη βοθρολυμάτων.

15.000 ευρώ πρόστιμο στο Λιμενικό Ταμείο Μήλου για ρύπανση στην προβλήτα της Κάναβας.

Καλοκαίρι – Σεζόν 2016 – Καλώς ήρθατε στην Πλάκα... (PHOTOS)