"Μηλέικα Νέα"

Ο Σύνδεσμος των Απανταχού Μηλίων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», πραγματοποίησε Εσπερινό στον Άγιο Νικόλαο στην Πελεκούδα Πωλωνίων, στον οποίο ιερούργησαν, ο Πατήρ Μιχαήλ (Πωλωνίων), ο Πατήρ Σταυρής  (Τριοβασάλου)  και ο Πατήρ Κωνσταντίνος (Πέρα Τριοβασάλου) τους οποιους ευχαριστούμε θερμά.

 Μετά το πέρας του Εσπερινού προσφέρθηκε κέρασμα, προς όλους τους παρευρισκομένους, στην αίθουσα του ΠΟΣΠΟΜ

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου ευχαριστούμε ,

τον Δήμαρχο Μήλου, Μικέλη Εμμανούλ, για την  διευκόλυνση που  παρείχε,  στην μεταφορά των ατόμων του ΚΑΠΗ.

Τον  πρόεδρο κ. Γαλή Χρήστο και όλο το Διοικητικό Συσβούλιο του ΠΟΣΠΟΜ για την παραχώρηση της αίθουσας και  την βοήθεια που μας πρόσφεραν σε ότι χρειαστήκαμε.

Τον κ.Ευριπίδη Ιωάννη, τον κ.Δαμουλάκη Γεράσιμο (πρώην Δήμαρχο Μήλου) , τον κ. Ψαθά Νικόλα  και τον κ. Λιλλή Νικόλαο (Πράκτικος),  για τις χορηγίες τους.Επίσης τις κ. Άννα Θάνου, Ειρήνη Νίνου για την βοήθεια που μας πρόσφεραν.

Ακόμη ευχαριστούμε την κ. Σοφία Ψαθά Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Μήλου, τον κ.Γαλή Χρήστο πρόεδρο του ΠΟΣΠΟΜ και Διοικητική του Α.Τ Κιμώλου,  τους εκπροσώπους του Α.Τ  Μήλου κ.Παναγιωτάκο Ηλία, κ.Μωραίτου Μαρία, τους εκπροσώπους του Λιμεναρχείου κ.Μπάνο Κωνσταντίνο, κ.Αναστασιάδου Μαρία, τον πρόεδρο της ΟΣΥΜΙΚ  και του Συνδέσμου Σεριφίων κ. Κουζούπη Αντώνη, και την πρόεδρο του  Παννεληνίου Συλλόγου (Οι Φίλοι Των Κατακομβών Της Μήλου) κ.Χανιώτη Ελένη, για την παρουσία τους.

Τέλος ευχαριστούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου  που παραβρέθηκαν.

Για το Δ.Σ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΩΡΑΪΤΟΥ