Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει τη διεξαγωγή εκπαιδευτικού σεμιναρίου σε θέματα Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στις 10 και 11 Ιουλίου στο Γραφείο Μήλου ως εξής Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Ιουλίου
Πρωινό τμήμα 10.00-15.00
Απογευματινό τμήμα 16.00-21.00
Εισηγητής: Νίκος Γκιώνης
Διάρκεια 10 ώρες
Ποιους αφορά: Η εκπαίδευση αφορά επιχειρηματίες και προσωπικό που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν ή εμπορεύονται τρόφιμα/ποτά σε επιχειρήσεις όπως: καταλύματα με πρωινό, εστιατόρια, καφέ μπαρ, κυλικεία, παντοπωλεία, σουπερμάρκετ, μανάβικα, ιχθυοπωλεία, κρεοπωλεία, τυροκομεία, οινοποιεία, ελαιοτριβεία κ.α.
Η εκπαίδευση διάρκειας 10 ωρών είναι υποχρεωτική για όλο το προσωπικό των επιχειρήσεων της χώρας, για επιχειρηματίες και υπαλλήλους που δραστηριοποιούνται στο χώρο των τροφίμων και ποτών, σε όλα τα στάδια της τροφικής αλυσίδας, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία (Κανονισμός 852/2004 ΕΚ και ΥΑ 14708/17-08-2007).
Το Επιμελητήριο Κυκλάδων παρέχει σε κάθε συμμετέχοντα δωρεάν έντυπο εκπαιδευτικό υλικό και βεβαίωση παρακολούθησης έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία με τη γραπτή αξιολόγηση, η οποία διεξάγεται σε μεταγενέστερο χρόνο από τον Ε.Φ.Ε.Τ.
Κόστος συμμετοχής: 100 € | άτομο (συμπεριλαμβάνονται 30 € υπέρ του ΕΦΕΤ)
Υποβολή Αίτησης Ενδιαφέροντος: https://goo.gl/forms/sLvgvvDsuXPA6leg2
Για πληροφορίες
Επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο του γραφείου Μήλου κ. Νίκο Βαμβακάρη στο τηλέφωνο 22870 23970.
Η υποβολή των Αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά και τηρείται σειρά προτεραιότητας