"Μηλέικα Νέα"

Ο Όμιλος Φίλων Βουνού και Θάλασσας Μήλου διοργανώνει προβολές τριών οικολογικών ταινιών στη Μήλο στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Από το σινεμά, στη δράση για τις Κυκλάδες | From Movies to Cyclades Movement», αποτελώντας τοπικό Σύμμαχο - Πρεσβευτή  αυτής της πρωτοβουλιας στη Μήλο.

Η πρωτοβουλία υλοποιείται από το Cyclades Preservation Fund (CPF) σε συνεργασία με την ANEMON Productions | CINEDOC Island και υποστηρίζεται από το The Hellenic Initiative (ΤΗΙ).

Η πρωτοβουλία αυτή αποσκοπεί:

Στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση κατοίκων και επισκεπτών των Κυκλάδων με την παρακολούθηση των τριών αυτών οικολογικών ταινιών

Στο κάλεσμα όσων θεατών  θελήσουν να παρακολουθήσουν απλές και σύντομες, θεματικές, διαδικτυακές εκπαιδεύσεις για το πώς μπορούν να συνδράμουν έμπρακτα στην περιβαλλοντική προστασία των νησιών.

omilos cinedoc movies 2023 min

Το πρόγραμμα των προβολών και οι τίτλοι των ταινιών είναι:

Τετάρτη 22/11: ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ

Τετάρτη 29/11: INHABIT

Τετάρτη 6/12: AL THAT BREATHES

Οι προβολές θα γίνουν στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Μήλου με ώρα έναρξης τους την 7 μμ. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σας καλούμε όλους στις προβολές αυτών των ταινιών. Η γνώση και ο προβληματισμός μας αλλά κυρίως η δράση μας για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, ιδιαίτερα μάλιστα των νησιών μας, είναι επιτακτικότερες από ποτέ. Για να αφήσουμε στα παιδιά μας έναν κόσμο που τους αξίζει!

Όμιλος Φίλων Βουνού & Θάλασσας Μήλου