"Μηλέικα Νέα"

Αγαπητοί μου, συντοπίτες συντοπίτισσες, όλοι γνωρίζουμε, ότι σε λίγες μέρες ο Ελληνικός λαός καλείται για δεύτερη φορά να πάει στις κάλπες, για να εκλέξουμε μια πολιτική παράταξη, ένα πολιτικό χώρο, ένα πρωθυπουργό, που θα μας φέρει ένα καλύτερο αύριο, ένα καλύτερο μέλλον. Όλοι γνωρίζουμε, ότι σε υπέρτατο βαθμό ο Ελληνικός λαός στις 21 Μαΐου έδειξε την μεγάλη εκτίμηση του στη ΝΔ και στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Είναι ο άνθρωπος εκείνος που οχύρωσε τα σύνορα μας, που αντιμετωπίζουν το μεγάλο καυτό πρόβλημα του μεταναστευτικού. Είναι ο άνθρωπος εκείνος που ενίσχυσε το Στρατό μας, την Αεροπορία μας, το Ναυτικό μας και γενικά την άμυνα της χώρας με υπερσύγχρονα όπλα, τελευταίας γενιάς. Είναι ο άνθρωπος εκείνος, που στάθηκε δίπλα στον Αγρότη, στο Συνταξιούχο, στον Επιχειρηματία, στην Παιδεία σε στιγμές παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, κάνοντας την πατρίδα μας παράδειγμα αντιμετώπισης του κορονοιού. Είναι ο άνθρωπος εκείνος που στις 25 Ιουνίου θα είναι και πάλι Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων.

Για προσωπικούς λόγους δεν θα μπορέσω να είμαι στον τόπο μου στη μεγάλη αυτή πολιτική αναμέτρηση, που για μένα είναι μια γιορτή της Δημοκρατίας.

Συντοπίτισσα, Συντοπίτη, από το 1981 μέχρι τώρα που διαβάζεις την ταπεινή μου αυτή επιστολή, τα ταπεινά μου λόγια, υπηρετώ με Σεβασμό και αξιοπρέπεια αυτή τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Με σεβασμό και εκτίμηση,

ΜΑΛΛΗΣ ΠΕΡΡΟΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΗΛΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ