"Μηλέικα Νέα"

Τη Μήλο επισκέφθηκε ο υπ. Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας. Αρχικά, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Μανώλη Μικέλη, στην οποία συζήτησαν τα θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

Στη συνέχεια, ο υπ. Βουλευτής, σε προγραμματισμένη συνάντηση ανοιχτής συζήτησης με κατοίκους και επιχειρηματίες του νησιού, είχε την ευκαιρία να δει από κοντά πολλούς φίλους, γνωστούς και υποστηρικτές του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Στη διάρκεια της εποικοδομητικής συζήτησης τέθηκαν μεταξύ άλλων τα θέματα υποδομών, της υγείας και ιδιαίτερα των διακομιδών, της στέγασης των εργαζομένων στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα καθώς και των ακτοπλοϊκών συνδέσεων, εν γένει. Ο κ. Φόρτωμας, τόνισε επίσης, το έργο που επιτέλεσε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη τα τελευταία χρόνια, τόσο για τη χώρα, όσο και για τα νησιά των Κυκλάδων και συγκεκριμένα της Μήλου, κάτι που αποδεικνύεται από τη στήριξη που παρείχε στο νησί με διάφορα χρηματοδοτικά εργαλεία.

fortomas periodeia milos 2023a

Τέλος, ο υπ. Βουλευτής είχε συνάντηση εργασίας με φορείς του νησιού, στην οποία αναλύθηκαν τα θέματα τουρισμού και τοπικής βιώσιμης ανάπτυξης της Μήλου.

Μετά την επίσκεψή του, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Με τους κατοίκους της Μήλου στείλαμε μαζί το ηχηρό μήνυμα πως η Ελλάδα στις 21 Μαΐου δεν θα ρισκάρει το πισωγύρισμα! Οι Κυκλάδες αναγνωρίζουν το έργο του Κυριάκου Μητσοτάκη και τη δουλειά που έκανε για να επανακάμψει ο Τουρισμός μετά την πανδημία. Χάρη σʼ αυτές τις στοχευμένες κινήσεις, η τοπική μας οικονομία μπήκε ξανά κι άμεσα σε ρυθμό ανάπτυξης. Θα συνεχίσουμε #mazi και την επόμενη τετραετία να χαράζουμε δρόμους και πολιτικές που θα μας οδηγούν δυναμικά και τολμηρά, μπροστά!»

fortomas periodeia milos 2023b

Ο Φίλιππος Φόρτωμας στην Κίμωλο

Αμέσως μετά τη Μήλο, ο υπ. Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, ταξίδεψε στο νησί της Κιμώλου. Στην έναρξη της επίσκεψής του, ο κ. Φόρτωμας, συναντήθηκε στο Δημαρχείο Κιμώλου, με τον Δήμαρχο, Κώστα Βεντούρη και τον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Σάρδη, και συζήτησε εκτενώς για όλα τα θέματα που αποτελούν προτεραιότητα για το νησί και με τα οποία η κυβέρνηση ήδη έχει ασχοληθεί εκτενώς και θα συνεχίσει να το κάνει και την επόμενη ημέρα.

fortomas periodeia kimolos 2023

Κατόπιν, ο υπ. Βουλευτής, συναντήθηκε με κατοίκους και επιχειρηματίες του νησιού, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους για όλα τα θέματα της καθημερινότητάς τους.

Μετά την επίσκεψή του, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Βρέθηκα στην Κίμωλο, για την οποία η τετραετία της Νέας Δημοκρατίας σηματοδότησε την έναρξη μεγάλων έργων στο νησί! Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εξασφάλισε μεταξύ άλλων, τη χρηματοδότηση σημαντικών έργων! Ποτέ ξανά μια Κυβέρνηση και ένας πρωθυπουργός δεν αντιμετώπισαν τις Κυκλάδες με τόση προσοχή, συνέπεια και σεβασμό. Συνεχίζουμε #mazi για να διασφαλίσουμε την εκτέλεση όλων αυτών των έργων και τη δημιουργία νέων ευκαιριών για τα νησιά μας!»

fortomas periodeia kimolos 2023a