"Μηλέικα Νέα"

Εκπαίδευση των μελών της με θέμα «Απεγκλωβισμός από τροχαίο και Αντιμετώπιση αιμορραγίας-τραυμάτων» πραγματοποίησε η Ομάδα Εθελοντών Διασωστών Μήλου (Ο.Ε.Δι.Μ.) με τον Διασώστη-Πλήρωμα ΕΚΑΒ, ΔΕ Νοσηλευτή Τραυματολογίας κ. Μερκούρη Κυπραίο.

Η εκπαίδευση είχε διάρκεια δύο (2) ημερών, στις 21 και 24 Φεβρουαρίου 2023 και έλαβε χώρα στον Σταθμό Πυρόσβεσης και Διάσωσης της Ο.Ε.Δι.Μ. «Καίτη Κυριακοπούλου».

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κυπραίο που για ακόμα μία φορά μοιράστηκε μαζί μας απλόχερα τις γνώσεις του και ενώνοντας τις με τις δικές μας, μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε επιτυχώς τα σενάρια ακινητοποίησης τραυματία,  απεγκλωβισμού & μεταφοράς τραυματία από αυτοκίνητο, απεγκλωβισμό & μεταφορά από περιορισμένο χώρο και την αντιμετώπιση πολυτραυματία. Οι τεχνικές που μας δίδαξε είναι πολύ σημαντικές για εμάς και κυρίως για τον τραυματία που ενδεχομένως χρειαστεί να βοηθήσουμε.

Ευχόμαστε οι εκπαιδεύσεις αυτές να συνεχίζονται με κάθε ευκαιρία καθώς είναι πολύτιμο βοήθημα για εμάς, να γινόμαστε καλύτεροι και να επικαιροποιούμε τις γνώσεις μας!

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκπαιδευτική δραστηριότητα εδώ...

Ομάδα Εθελοντών Διασωστών Μήλου (Ο.Ε.Δι.Μ.)