"Μηλέικα Νέα"

53rali-aigaiou

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έφυγαν από το νησί μας τα ιστιοπλοϊκά σκάφη που συμμετείχαν στο 53ο Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου.

Το Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου είναι ένας ιστιοπλοϊκός αγώνας με μεγάλη ιστορία που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον ΠΟΙΑΘ (Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης).

Ο πρόεδρος του ΠΟΙΑΘ Ι. Μαραγκουδάκης ευχαρίστησε το Δήμο Μήλου, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και το Ναυτικό Όμιλο Μήλου για την θερμή φιλοξενία και την άψογη διοργάνωση στην Μήλο.

Ο Δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης στην τελετή απονομής  Απονομή Επάθλων της 2ης offshore  ιστιοδρομίας, καλωσόρισε τους συμμετέχοντες, τους μετέφερε τη βούληση της Δημοτικής Αρχής να συμπεριλήφθη το νησί μας κάθε χρόνο στο σχεδιασμό των ενδιάμεσων ιστιοδρομιών και ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλλαν στην άρτια οργάνωση της φιλοξενίας και της εκδήλωσης απονομής.

Πιο συγκεκριμένα ευχαρίστησε το ένδοξο Πολεμικό Ναυτικό και το πλήρωμα της πυραυλάκατου «Πεζόπουλος», τον πρόεδρο Ι. Μαραγκουδάκη, τα μέλη του ΠΟΙΑΘ και όσους συμμετείχαν στον αγώνα, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μήλου, το Ναυτικό Όμιλο Μήλου για τη φιλοξενία του, το προσωπικό του Δήμου Μήλου και τους εθελοντές.