"Μηλέικα Νέα"

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σας προσκαλεί την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στις 7:00 το απόγευμα στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Μήλου, για να παρακολουθήσετε την εκπαιδευτική-περιβαλλοντική παράσταση: «Οι Φύλακες της Φύσης» από την θεατρική ομάδα «Εν Οδώ» στα πλαίσια του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας ηλεκτρικών αποβλήτων.

Οι Φύλακες της Φύσης» και μαζί οι νέοι φίλοι τους, ο Φώτης και η Φωτούλα, τα δίδυμα αδέρφια της οικογένειας Ηλεκτρονικάκη, θα μεταλαμπαδεύσουν το μήνυμα για την Φωτοκύκλωση των παλιών λαμπτήρων και των ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών στους μικρούς και μεγάλους συμμαθητές τους στο σχολείο.

Μαζί θα ξεκινήσουν την εκστρατεία για τη σωτηρία του πλανήτη από αυτά τα σύγχρονα είδη απορριμμάτων που απειλούν το περιβάλλον.

Στο νέο ταξίδι της Γνώσης θα συναντήσουν στην παλιά αποθήκη του σπιτιού τους κάποιους περίεργους παλιούς «συγκατοίκους» τους, που θα τους δώσουν το έναυσμα για την έναρξη του αγώνα της Φωτοκύκλωσης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα μοιραστεί σε όλα τα παιδιά το ομώνυμο παραμύθι από την θεατρική ομάδα.  Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού και η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη.