"Μηλέικα Νέα"

Ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Μήλου, σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, με τη νέα Π.Ν.Π. που θα δημοσιευθεί, αναστέλλεται από 18.3.2020 η λειτουργία των καταστημάτων του λιανεμπορίου που έχουν συναλλαγές με το κοινό.

Η αναστολή λειτουργίας από 18.3.2020 δεν αφορά σε ό,τι συνδέεται με την αλυσίδα τροφοδοσίας. Αναμένουμε την καταληκτική οδηγία όπου και θα σας ενημερώσουμε.

Επίσης σας ενημερώνουμε  ότι το Γραφείο του Συνδέσμου θα λειτουργεί κανονικά από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες  10:00-14:00.

Ακολουθώντας τις εκδοθείσες  διατάξεις από τις αρμόδιες αρχές για τη λήψη μέτρων προς πρόληψη και περιορισμό της διάδοσης της νόσου του κορωνοϊου, θα εξυπηρετούμε χωρίς τη φυσική σας παρουσία μέχρι νεωτέρας. για την ανανέωση της ασφαλιστικής Ικανότητας σας και των οικογενειών σας στον ΕΦΚΑ (πρώην ΟΑΕΕ).

Θα  λαμβάνουμε ηλεκτρονικά τα δικαιολογητικά στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του γραφείου μας, 2287028031.