"Μηλέικα Νέα"

afroditi-totem

Η Φιλανθρωπική και Φιλοπρόοδος Αδελφότητα Τρυπητής θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους με την οικονομική τους συνδρομή, αλλά και την προσωπική τους εργασία αγκάλιασαν το όραμα μας για την ανάδειξη του χώρου εύρεσης του αγάλματος της Αφροδίτης της Μήλου.

Στα πλαίσια αυτής της συλλογικής προσπάθειας κατασκευάστηκε από μπετόν και λάβα και τοποθετήθηκε στο χώρο ένα τοτέμ, προκειμένου οι επισκέπτες να πληροφορούνται για το άγαλμα και να κατατοπίζονται στον παρακείμενο αρχαιολογικό χώρο.

Συγκεκριμένα μας στήριξαν οικονομικά

-Οι ιδιώτες: Βουτσιλάκου Άννα, Καμακάρης Κ. Γεώργιος, Kαμακάρης Γεώργιος, Νίνος Γιώργος, Ψαθά-Γκαγκάκη Σοφία, Κουρέλης Κωνσταντίνος και το προσωπικό του Λιμεναρχείου Μήλου.

-Τα ενοικιαζόμενα καταλύματα: «EIRIANA LUXURY SUITES», «Ευθυμία» και «Faros Apartments»

-Τα καταστήματα: «Κάβα Ποτών Τσερώνης Δημήτριος», «Ο φούρνος του Ξυδού», «Παραδοσιακά Εδέσματα», «Ω Χαμός», «Egoist» και «Μargarita creations».

-Οι επιχειρηματίες – ελεύθεροι επαγγελματίες: Ζούλιας Ιωάννης - λογιστής, Ζούλιας Φραγκίσκος - Ψυκτικός, Κυπραίος Δημήτριος – «Ζέφυρος» , Νίνος Αντώνιος - Μαλλιάς, Ξυδάκης Κωνσταντίνος-Οικοδομικές Εργασίες.

-Τα πρακτορεία: «Πειρουνάκης», «Πρωτέας», «Αthena Τravel».

-Οι εταιρείες: «Εργωνία Α.Ε.» και «Μάλλης Α.Ε.».

-Η Ένωση Φίλων Αδάμαντα, το Σωματείο Ενοικιαζόμενων Δωματίων Μήλου, το Σωματείο Ξενοδόχων Μήλου και το Σωματείο Οδηγών ΤΑΧΙ Μήλου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στην αρχιτέκτονα Ροδιτάκη Ελένη και στην αρχαιολόγο Πάντου Πέγκυ για την τεχνική μελέτη κι επίβλεψη του όλου εγχειρήματος.