"Μηλέικα Νέα"

aerodromio-milou1

Για άλλη μια φορά είμαστε στη τύχη μας.

Για άλλη μια φορά πρέπει να αλλάξουμε το πρόγραμμα μας, να χάσουμε πτήσεις με ανταπόκριση, να χαλάσουν οι διακοπές μας, να χάσουμε ιατρικά ραντεβού και άλλα πολλά, επειδή η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) αδυναμεί να κρατήσει ένα αεροδρόμιο (που είδε μια ραγδαία αύξηση της επιβατικής του κίνησης το προηγούμενο καλοκαίρι) ανοιχτό.

Η Υ.Π.Α. για πολλά χρόνια έχει αφήσει το αεροδρόμιο υποστελεχωμένο χειμώνα και καλοκαίρι. 

Το χειμώνα δεν μπορούμε να συνδεθούμε με την Αθήνα και το καλοκαίρι η τουριστική εικονα του νησιου και κατ επέκταση της χώρας "κρέμεται" σε έναν υπάλληλο που απαγορεύεται να αρρωστήσει! 

Γιατι αν αρρωστησει θα "χαλάσουν" οι διακοπες σε παράπανω 300 άτομα, που φυσικά να φροντίσουν να "προειδοποιήσουν" τους φίλους τους να αποφύγουν το προβληματικό αερόδρομιο και κατ επέκταση προορισμό.

Το οργανόγραμμα του κρατικού αερολιμένα Μήλου δεν προβλέπει μόνο ένα άτομο στο πύργου ελέγχου, όμως σήμερα όπως εδώ και πολύ καιρό έχουμε μόνον έναν. 

Οποτε σημερα σαν απλοί επιβάτες αναγκάστηκαμε να μην πεταξουμε αλλά το καλοκαιρι σαν τουριστικοί επιχειρηματίες η ζημια μας θα ειναι ακόμα πιο μεγάλη.

Για αυτό θα ξεκινήσουμε σήμερα με την ελπίδα  να εχουμε το καλοκαίρι κάποια τύχη.

Κάποιοι λοιπον απο τους επιβάτες των δυο πτήσεων αποφασήσαμε να προχωρήσουμε σήμερα σε ομαδική αγωγή εναντίον της ΥΠΑ για τις ακυρώσεις των δυο πτήσεων.

Καλούμε τους υπόλοιπους επιβάτες που δεν προλάβαμε να μιλησουμε γιατι έτρεχαν να προλαβουν το καραβι, να επικοινωνήσουν μαζί μας και να συνταχθούν με την αγωγή μας.

Θα απαιτηθούν:

-Χαμενος χρόνος

-Χαμενες ανταποκρίσεις με άλλες πτήσεις

-Χαμένα επαγγελματικά και ιατρικά ραντεβού

Και οτι άλλη ζημια έπαθε ο καθε επιβάτης.

Η αδιάλειπτη λειτουργία του αερολιμένα Μήλου είναι επιβεβλημένη χειμώνα και καλοκαίρι! 

Αν δεν γίνει τίποτα και έρθει το καλοκαίρι, στην επόμενη αδιαθεσία του υπαλλήλου που θα ακυρωθούν πτήσεις τότε θα φροντίσουμε πλέον σαν μέλη επαγγελματικών σωματείων να κινηθούν οι σύλλογοι μας εναντίον της ΥΠΑ και της ολιγωρίας της και τα διαφυγόντα κέρδη των μελών μας.

Θα ελέγξουμε και επιδιώξουμε όλα τα έννομα δικαιωματα μας για  απρόσκοπτη μετακίνηση.

Για τους λόγους της αγωγής αυτής δημιουργήθηκε ένας λογαριασμός email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οποιος επιβάτης απο τις δυο πτήσεις σήμερα επιθυμεί να συμμετέχει στην ομαδική αγωγή (οσοι περισσότερο τοσο το καλυτερο) παρακαλούμε να στείλετε τα στοιχεια επικοινωνίας σας στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση ώστε να σας ενημερώσουμε για τις επόμενες κινήσεις. 

Καλές Γιορτές σε όλους και με καθόλου ακυρώσεις

Αντώνης Μάλλης
-Travel me to Milos

-Μέλος Δ.Σ. Σωματείου Ιδιοκτητών και Εκμεταλλευτών Ενοικιαζομένων Δωματίων Μήλου

Θεόδωρος Πολενάκης

Πρόεδρος Εμπορικου και Επαγγελματικο Συλλογου Σίφνου