Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολλωνίων Μήλου που συγκάλεσε το νέο Διοικητικό του Συμβούλιο.
Στόχος της Γενικής Συνέλευσης ήταν η καταγραφή των προβλημάτων, προτάσεων και λύσεων έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πλάνο δράσης για κάθε τομέα. Καθόλη τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης υπήρξε δημιουργικός και ουσιαστικός διάλογος σε θέματα που απασχολούν τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες των Πολλωνίων.
Τις επόμενες ημέρες θα γίνει ταξινόμηση προτεραιοτήτων και θα υπάρξουν επόμενες συναντήσεις σε επιμέρους ζητήματα με σκοπό την εξέρευση των καλύτερων δυνατών λύσεων.
Η σημερινή γεμάτη αίθουσα και η προθυμία από τη μεριά των συμμετεχόντων για ενεργή δράση στα προβλήματα του τόπου δίνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλους τους παρευρισκόμενους που παρά τις υποχρεώσεις τους κατάφεραν να παραστούν.
Τέλος, προσκαλεί για ακόμα μία φορά όσους δεν παρευρέθηκαν να επικοινωνήσουν στο email του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να καταθέσουν τις απόψεις τους και να δηλώσουν συμμετοχή στα δρώμενα του τόπου.
Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι όλοι πρέπει να είμαστε ενεργοί πολίτες.
Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του ΠΟ.ΣΠΟ.Μ