"Μηλέικα Νέα"

Ο χειμώνας φέτος στη Μήλο αναμένεται και φέτος να έχει χρώμα και γνώση πάνω σε μια από τις αρχαιότερες παραδόσεις, την πηλοπλαστική.

Το «Σπίτι του Πηλού» στον Αδάμαντα, το «Home of Clay», ξεκινάει τις εγγραφές μαθημάτων τροχού, πηλοπλαστικής ζωγραφικής σε κεραμικό.

Τα μαθήματα απευθύνονται και σε αρχάριους αλλά και σε προχωρημένους και θα παραδίδονται σε τμήματα γκρουπ ή και ατομικά για παιδιά και ενήλικες και σας δίνετε η ευκαιρία να γίνετε δημιουργικοί γνωρίζοντας μία τέχνη που όλοι θαυμάζουμε!

Τα μαθήματα σε ομάδες θα έχουν διάρκεια 2 ώρες την εβδομάδα, ενώ θα δίνεται η δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί για ατομικό-ιδιαίτερο μάθημα κατόπιν συνεννόησης και ραντεβού.

Οι κεραμικές δημιουργίες των μαθητών θα ψήνονται στον ειδικό φούρνο που λέγεται καμίνι, και κατόπιν οτιδήποτε φτιάξουν οι μαθητές θα το παίρνουν μαζί τους!

Η Δήμητρα Κουρούπη και η Ειρήνη Καμπούρη σας περιμένουν να σας μυήσουν στην τέχνη τους.

clay mathima paidia

Επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα: 2287022431, 6945417058 (Ειρήνη) & 6972483101 (Δήμητρα)

Οι ώρες λειτουργίας στο «Σπίτι του Πηλού : 10:00 – 16:00

Ακολουθήστε το «Σπίτι του Πηλού» στο facebook: https://www.facebook.com/The-home-of-clay-113199296909963

Το «Σπίτι του Πηλού» αποτελεί μέρος των επιλογών των «Μηλέικων Νέων»: Αφιέρωμα – Τα καλύτερα της Μήλου: Η τέχνη του πηλού στο «Home of Clay» (PHOTOS)

clay mathima paidia 2