"Μηλέικα Νέα"

Έχοντας ήδη «ντύσει» και εξοπλίσει πλήθος σπιτιών, καταλυμάτων και ξενοδοχείων σε Πολλώνια, Κλήμα, Τρυπητή, Παρασπόρο και αρκετές ακόμα περιοχές της Μήλου, τα Έπιπλα Μπαρμπαδήμου σας καλούν να δείτε γιατί αποτελούν την λύση και για τον δικό σας χώρο, είτε επιθυμείτε την ανακαίνιση του με νέες επιλογές είτε προτιμάτε να αλλάξετε τις υπάρχουσες!

Από το 1970 τα Έπιπλα Μπαρμπαδήμου, με αδιάλειπτη παρουσία έχουν εξοπλίσει χιλιάδες κατοικίες δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, συνδυάζοντας τρία βασικά στοιχεία: ποιότητα, προσιτές τιμές και αισθητική για ένα άρτιο αποτέλεσμα.

barbadimou home design 2023a

barbadimou home design 2023i

Η Χριστίνα και η Ειρήνη, κατέχοντας τα γνωστικά εργαλεία για μια ισορροπημένη ανάμειξη κλασικισμού και μίνιμαλ γραμμών θα σας καθοδηγήσουν, βάσει του προσωπικού σας στυλ, στη δημιουργία του δικού σας χώρου, εσωτερικού ή εξωτερικού, με μια μεγάλη ποικιλία από τραπεζαρίες, κρεβατοκάμαρες, σαλόνια χειροποίητα, στρώματα και μικροέπιπλα, αλλά κυρίως καλή διάθεση να σας βοηθήσουν να διαλέξετε το κατάλληλο προϊόν για εσάς. Η παρουσία τους στη Μήλο είναι συνεχής και γνωρίζουν να σας κατευθύνουν σε κάθε σας ανάγκη.

Στο «HOME Design Μπαρμπαδήμου» θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις για τους επαγγελματίες της εστίασης, των ξενοδοχείων, των ενοικιαζόμενων δωματίων & Airbnb και γενικότερα οτιδήποτε σχετίζεται με ποιοτικό, επαγγελματικό έπιπλο.

barbadimou home design 2023h

barbadimou home design 2023b

barbadimou home design 2023f

Στο «HOME Design Μπαρμπαδήμου» θα βρείτε:

Σαλόνια

Τραπεζαρίες

Συνθέσεις

Κρεβατοκάμαρες

Μικροέπιπλα

Παιδικό Δωμάτιο

Επαγγελματικό Εξοπλισμό

Ταπετσαρίες Επίπλων

Η ταπετσαρία έχει ξεθωριάσει από τον καιρό ή μήπως χάλασαν τα μαξιλάρια του καθίσματος από τη χρήση; Ταπετσαρίες επίπλων σε ασυναγώνιστες τιμές, αλλαγές υφασμάτων και επιδιορθώσεις σε σαλόνια, καναπέδες, κρεβάτια και πολυθρόνες και παντός είδους ταπετσαρίες επίπλων στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.

ΠΡΙΝ

barbadimou home design 2023j

ΜΕΤΑ

barbadimou home design 2023k

Επισκεφθείτε τα φυσικά μας καταστήματα στην Αθήνα:

1.Ραγκαβή 23, Αθήνα

2.Βαρβάκη 27, Αθήνα

3.Μομφεράτου 78, Αθήνα (εργαστήριο ταπετσαρίας επίπλων)

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 644 0411

Επισκεφθείτε την σελίδα μας https://www.epiplabarbadimou.gr 

Ακολουθείστε μας στο facebookhttps://www.facebook.com/barbadimouepipla