"Μηλέικα Νέα"

apantaxou-apokries17

Ο Σύνδεσμος των Απανταχού Μηλίων «Η Αγία Σοφία» πραγματοποίησε και φέτος τον αποκριάτικο χορό του, στο μαγευτικό περιβάλλον του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ στο Μικρολίμανο Πειραιά, στις 11 Φεβρουαρίου 2017 το βράδυ. Με το γευστικό φαγητό, τα γλυκά, το άφθονο κρασί, το καταπληκτικό συγκρότημα 9 ΜΠΟΦΩΡ του Δημήτρη Κυρτάτα και την παρουσία πολλών νέων από τη Μήλο η βραδιά κύλησε με πολλή κέφι χορό και τραγούδι.

Παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας ο Μιλτιάδης Θεόδοτος, Αντιδήμαρχος Κερατσινίου, ο Μακρινός Γεώργιος Αντιδήμαρχος Κορυδαλλού και πατριώτης μας, ο Νίνος Εμμανουήλ πρώην αντιδήμαρχος Δήμου Κερατσινίου και επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου μας και ο Χαιρέτας Ιωάννης, πρόεδρος του Α.Ο ΘΗΣΕΑΣ, γραμματέας του συλλόγου βιβλιοχαρτοπωλών Πειραιά και γραμματέας του εμπορικού συλλόγου Κερατσινίου. Η πρόεδρος του Συνδέσμου στο λόγο της ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους μέλη του Συνδέσμου και φίλους της Μήλου. Εξέφρασε την χαρά της για την παρουσία πολλών νέων της Μήλου και ευχήθηκε καλή διασκέδαση και υγεία σε όλους.

apantaxou-apokries17a

Ο Σύνδεσμος των Απανταχού Μηλίων «Η Αγία Σοφία» ευχαριστεί θερμώς την A.E. Εταιρεία Zante Ferries A.N.M.E.Z. Φιλελλήνων 4-6 Πειραιάς και τους: Γεράσιμο Δαμουλάκη, Δήμαρχο Μήλου, Νικόλαο Ξενάκη, Πρόεδρο Λιμενικού Ταμείου Μήλου, ΄Αρη Δεληβασιλείου, Σταμάτη και Βαγγέλη Λιλλή, κατάστημα tresor καρόδρομος Μήλου, κατάστημα petit shop καρόδρομος Μήλου, Ειρήνη Νίνου κατάστημα οψιδιανός Μήλος, Σταύρο και Αγγελική Μαροθεοδωράκη κατάστημα παγωτού «Αγγελικη» Αδάμαντας Μήλου, Αικατερίνη Μονογυιού, Πολιτευτή Κυκλάδων, Πέτρο και Μιχάλη Βαμβακάρη, Μανώλη Κυπραίο, Μανώλη Καραμήτσο, Μιχαήλ Κωβαίο, Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Ηρακλειωτών και το κατάστημα hondos center Εθνικής Αντιστάσεως και Τσαμαδού Πειραιά για την προσφορά τους στη λαχειοφόρο μας.