"Μηλέικα Νέα"

Ο Σύλλογος μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Εργατικού Κέντρου Μήλου» στις 11 Φεβρουαρίου 2023. Μας τίμησαν με την  παρουσία τους αρκετά μέλη και μη του συλλόγου μας καθώς επίσης και οι:

Α. Σεβαστοί ιερείς των οικισμών Τριοβασάλου, Π. Τριοβασάλου, Πλακών καθώς επίσης και ο Αρχιμανδρίτης  Πατέρας Νεκτάριος, η κ Έπαρχος κ. Έλλη Χωριανοπούλου, ο κκ Δήμαρχος Εμμανουήλ Μικέλης, οι Αντιδημάρχοι κ Ζούλιας Φραγκίσκος και κ.Νίνος Χρήστος, ο Πρόεδρος του οικισμού μας Σπυρίδωνας Μπουτίνας, ο εκπρόσωπος της IMERYS SA  κ Στυλιανός Κουφός, οι εκπρόσωποι του ΑΤ Μήλου κ Ηλίας Παναγιωτάκος και η κ. Μαρία Μωραίτη, ο πρόεδρος του ΙΣΚΥΜ κ Παναγιώτης Λιβανός, οι πρόεδροι πολιτιστικών συλλόγων Π. Τριοβασάλου κ Ανθούσα Ψαθά, Γυναικών κ Άννα Βλάχου, Μορφωτικού κ Νικόλαος Νίνος και η εκπρόσωπος του ίδιου συλλόγου κ. Αγγελική Δαγέλλη, ο κ Γεώργιος Καμακάρης (φυρίκος) Αντιπρόεδρος του συλλόγου Ζεφυρίας, η κ. Φλώρα Νίνου εκπρόσωπος του ΣΥΚΑΜ, η νέα Πρόεδρος της Πλακιώτικης Ένωσης Τσιριγωτάκη Ειρήνη-Χρυσοβαλάντη και ο εκπρόσωπος της ΔΕΔΗΕ υποκαταστήματος Μήλου κ. Τσερώνης Ιωάννης,

Β. Στην εκδήλωση αυτή τιμήθηκε η κ. Ελένη Ραπανάκη (ΒΑΦΕΕΝΑ) ως  γηραιότερη γυναίκα-μέλος του συλλόγου μας.

Γ. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του «Εργατικού Κέντρου Μήλου» που μας παραχώρησε την αίθουσα για την κοπή της πίτας μας, την κ. Άρτεμι Κορωνάκη «ΧΡΥΣΟΜΗΛΟ» για το δώρο της, το κατάστημα «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ», και τον κ. Αντώνη ΝΙΝΟ (Γαλάνη)  ιδιοκτήτη του «ΓΙΑΓΚΟΣ ΚΑΦΕ», τον κ. Ιωάννη ΜΑΛΛΗ ιδιοκτήτη του φούρνου «ΑΡΤΕΜΙΣ» για τα εδέσματα του μπουφέ μας τους κ. Ιωάννη και Μαρία Βικελή ιδιοκτήτες του φούρνου στον Καρόδρομο, για την προσφορά της πίτας μας, τον κ Θανάση Μπακρή για την πολύτιμη βοήθεια στον ήχο και ΤΕΛΟΣ τις κυρίες-εθελόντριες του χωριού μας που για μια ακόμη φορά βοήθησαν τα μέγιστα στην εξυπηρέτηση των παρευρισκομένων.

ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ 

Μήλος την 13η-02-2023

Μετά τιμής

Ο Πρόεδρος

Λιβάνιος Στυλιανός

Ο Γεν. Γραμματέας

Σπυριδωνας Γενναδόπουλος