"Μηλέικα Νέα"

«Πέλματα που τα λέμε «Πατουσάκια». Πέλματα που μεγάλωσαν. Πέλματα που χόρεψαν. Πέλματα θεατρικά. Πέλματα στο «Έρως» στην Πειραματική μας. Πέλματα ενθουσιασμένα στην Tours με τον Δημήτρη. Πέλματα στο Παρίσι. Πέλματα στο παρκέ του Αντώνη. Πέλματα στην αίθουσα μας.

Πέλματα που συνόδευσε με πάθος η Μαρία και η Μοσχούλα και όλα τα κορίτσια. Πέλματα που πήγαν στον θαυμαστό κόσμο της Αλίκης στα όνειρα τους. Πέλματα μικρών. Πέλματα μεγάλων.

Πέλματα που τρόμαξαν τον Οκτώβρη και τα καθυσηχάσατε με μια αγκαλιά. Πέλματα που δεν μπόρεσαν να έρθουν εξαιτίας καινούργιων πατουσακίων. Πέλματα που έμειναν αδρανή για λίγο αλλά δεν το έβαλαν κάτω. Πέλματα δακρυσμένα στο zoom τις μέρες τις καραντίνας.

Πέλματα που αναθάρρησαν χάρη στο Μίχο. Πέλματα που επέστρεψαν δειλά - δειλά στην αυλή. Πέλματα στο Σαρακήνικο με 7 μποφόρ. Πέλματα στο Αρχαίο Θέατρο. Πέλματα στο Συνεδριακό Κέντρο. Πέλματα στο σπίτι της Δέσποινας, στο αυτοκίνητο του Στέλιου, στην αυλή του σπιτιού μου.

Πέλματα Κεραμικά Χαρισμένα από τη Δήμητρα και την Ειρήνη. Πέλματα περήφανα που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα και στη Λευκωσία. Πέλματα που θα ξεκουραστούν. Πέλματα στην άμμο.Ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους σας. Θα τα καταφέρουμε.

Καλή μας αντάμωση τον Σεπτέμβρη.»

Φιλιώ Λούβαρη

Διεθνές Κέντρο Χορού & Θεάτρου Μήλου