"Μηλέικα Νέα"

Το Εργατικό Κέντρο Μήλου, σας προσκαλεί στην προβολή της ταινίας «Ερωτευμένος Σκορπιός», ένα ερωτικό πολιτικό δράμα.

Υπόθεση: Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τον Χουλιάν ή αλλιώς Σκορπιό, έναν οργισμένο νεαρό άνδρα, ο οποίος μαζί με τον καλύτερό του φίλο, τον Λουίς, συμμετέχει ενεργά σε μια ομάδα βίαιων νεοναζί που καθοδηγείται από τον φανατικό Σολίς. Δηλητηριασμένος από το μίσος, αλλά αναζητώντας ένα δικό του σύστημα αξιών, καταλήγει στο τοπικό γυμναστήριο να παίρνει μαθήματα πυγμαχίας από έναν πρώην πρωταθλητή και νυν αλκοολικό μποξέρ, τον Καρλαμόντε, ο οποίος κάποτε είχε τα πάντα και τα έχασε.

Μέσα από την πειθαρχία του αθλήματος και κάτω από την καθοδήγηση και την καλοσύνη του Καρλαμόντε, ο Χουλιάν θα μάθει να αγωνίζεται με κανόνες, να αδειάζει σταδιακά τη συσσωρευμένη του οργή στο ρινγκ, να ελέγχει το μίσος του και να επιτρέπει στην καρδιά του να εμπιστεύεται τους ανθρώπους. Έτσι, ερωτεύεται την Αλίσα, μία νεαρή Λατινοαμερικάνα μετανάστρια. Όμως, όταν τα υπόλοιπα μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης θα μάθουν για τη σχέση του Χουλιάν με την Αλίσα, θα ζητήσουν από τον Χουλιάν πίστη στις ιδέες της οργάνωσης και τότε θα ξεσπάσει η τραγωδία.

Η ταινία θα προβληθεί την Κυριακή 29 Μαΐου στις 8.00 το απόγευμα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Μήλου – Είσοδος ελεύθερη.