"Μηλέικα Νέα"

Η νύχτα μέρα έγινε κατά την προσέγγιση και πρόσδεση των πρώτων δρομολογίων των πλοίων της MINOAN LINES, του «Knossos Palace» και του «Festos Palace» στο λιμάνι του Αδάμαντα στη Μήλο!

Ο ενθουσιασμός που επικρατεί στη Μήλο ήταν έκδηλος και παρά το προχωρημένο της ώρας (περίπου 01.00 τα ξημερώματα) και το κρύο του χειμώνα, αρκετός κόσμος βρέθηκε στο μόλο για την υποδοχή. Και τι υποδοχή!

Δεκάδες καπνογόνα έδωσαν ένα εντυπωσιακό σόου με τους ταξιδιώτες των δύο πλοίων να παρακολουθούν εντυπωσιασμένοι από την κουπαστή αλλά και από τα παράθυρα!

knossos palace milos xeimwnas 2024 min

Στην προβλήτα βρέθηκαν και υποδέχτηκαν το πλοίο η Έπαρχος Μήλου Έλλη Χωριανοπούλου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αβέρκης Γαϊτανής, οι δημοτικοί σύμβουλοι Διονύσης Παπασωτηρίου, Φραγκίσκος Ζούλιας και Παναγιώτης Λιβανός, ο οποίος ήταν και ο κύριος διοργανωτής της φιέστας) και φυσικά ο εκπρόσωπος του ναυτιλιακού πρακτορείου «Milos Travel» Παναγιώτης Πειρουνάκης οι οποίοι πρόσφεραν γλυκά και λουλούδια στους αξιωματικούς του πλοίου.

Καλοτάξιδα στα νερά μας λοιπόν τα «Knossos Palace» και «Festos Palace»! Σαν όνειρο χειμερινής νυκτός!

knossos palace milos xeimwnas 2024d min

Η επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Μήλου

Θερμή υποδοχή της MINOAN LINES στο λιμάνι του Αδάμαντα κατά την άφιξη του πλοίου KNOSSOS PALACE.

Aπό την 1η Φεβρουαρίου τα FESTOS PALACE και KNOSSOS PALACE θα πραγματοποιούν καθημερινές προσεγγίσεις στη Μήλο, μέσω της ακτοπλοικης γραμμής: Πειραιάς – Ηράκλειο και Ηράκλειο - Πειραιάς.

Σας καλωσορίζουμε, σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην εξαιρετική συνεργασία μας.

Δήμος Μήλου

Σχετικό άρθρο: 

knossos palace milos xeimwnas 2024c min

knossos palace milos xeimwnas 2024e min

knossos palace milos xeimwnas 2024a min

milos krhth thygatera marmaro min