"Μηλέικα Νέα"

Στους κορυφαίους Ευρωπαϊκούς προορισμούς για διακοπές το 2023 περιλαμβάνεται από τις Κυκλάδες η Μήλος, σύμφωνα με την ταξιδιωτική ιστοσελίδα traveloffpath.com, η οποία αναδεικνύει τα τρία πιο όμορφα νησιά της χώρας μας.

Συγκεκριμένα, από το σύνολο των 227 νησιών που διαθέτει η χώρα μας, η ιστοσελίδα αναδεικνύει ως τα καλύτερα για διακοπές το 2023 την Κέρκυρα, τη Μήλο και τη Ρόδο.

Η Μήλος χαρακτηρίζεται ως η μικρότερη και πιο αυθεντική αδελφή της Σαντορίνης. Εκτός από τις εμβληματικές ελληνικές ασβεστωμένες βίλες και τις εκκλησίες με γαλάζιους τρούλους με θέα τα γαλάζια νερά, η Μήλος επαίρεται ως ο τόπος της Αφροδίτης της Μήλου, ενός από τα πιο αξιόλογα έργα ελληνικής τέχνης που εκτίθενται τώρα στο Λούβρο.

Το νησί προσελκύει λάτρεις της ιστορίας που αποφεύγουν τα μεγάλα πλήθη αλλά και όσους αγαπούν την παραλία. Μεταξύ των κορυφαίων αξιοθέατων στη Μήλο σύμφωνα με την Google, με βάση τους αριθμούς επισκεπτών και τις τοπικές πληροφορίες, είναι οι παραλίες με βότσαλο που οριοθετούνται από λευκούς ηφαιστειακούς βράχους, άλλες αμμώδεις με μπαρ, ένα αρχαίο θέατρο φωλιασμένο στην πλαγιά ενός λόφου και ένα βενετσιάνικο κάστρο του 13ου αιώνα με επιβλητική θέα στο νησί.

MTC GROUP