Μήλος

"Μηλέικα Νέα"

geniko-lykeio

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Μήλου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους εκείνους που βοήθησαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης του ΓΕ.Λ. Μήλου «Ο Δρόμος για την Αριστεία, 2000-2017».

Ειδικότερα ευχαριστούμε για τη σημαντική προσφορά τους:

-Την IMERYS Βιομηχανικά Ορυκτά Ελλάδος Α.Ε για την παραχώρηση του Συνεδριακού Κέντρου «Γ. Ηλιόπουλος».

-Τον κ.Δημήτρη Πουλημένο με την Vision and Sound, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας, κάτω απο όποιες συνθήκες.

-Το κατάστημα Γερμανός.

-Τα Super Market: ΑΒ Βασιλόπουλος, Alfa- Βήχος Δαμιανός, Τσακανός, Βιδάλης, Βαμβακάρης Πέτρος & Βαμβούνης Αλέκος, Λουλαδάκη Δέσποινα και,

-το Τυροκομείο Χαραλαμπάκη, το φούρνο Μαρίας & Γιάννη Βικελή και την Cavabottiglia – Ραπανάκης Ευγένιος για την προσφορά τροφίμων & ποτών για τον μπουφέ.

-Το οινοποιείο Μάλλη Κώστα (Κωσταντάκη) και τις κάβες: Καλός – Βήχος Γιάννης, και Τσερώνης Δημήτριος, για την προσφορά κρασιών και αναψυκτικών.

-Το εστιατόριο Γλαρονήσια – Μιχάλης και Πέτρος Βαμβακάρης, το ανθοπωλείο Γιασεμί – Ελένη Τσιριγώτη και τον Μάλλη Γιάννη (φούρνος Αρτεμις) για τη βοήθειά τους.

-Τον κ. Μανούσο Καντσό για τη συνεργασία του.

Οι μαθητές και η εκπαιδευτική κοινότητα του Γενικού Λυκείου Μήλου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του, θέλουν να πουν και δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Μουσική Σχολή Μήλου «Μηλίων Τέχνες» και ιδιατέρως στον κ. Νίκο Χατζηγιάννη, στην κ. Ιουλία Βαγενά, καθώς και στον μαθητή της Γ Γυμνασίου Βαγγέλη Μάλλη, που μας συντρόφευσαν με την μουσική τους το περασμένο Σάββατο στην εκδήλωση του ΓΕ.Λ. Μήλου «ο Δρόμος για την Αριστεία, 2000-2017»