"Μηλέικα Νέα"

Την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε σεμινάριο με θέμα «Πρώτες Βοήθειες σε διάφορα συμβάντα που αφορούν παιδιά ηλικίας 4-6 ετών» με εισηγητή τον κ. Μερκούρη Κυπραίο, διασώστη του ΕΚΑΒ και πιστοποιημένο εκπαιδευτή με εξειδίκευση στην ανάνηψη βρεφών και παίδων.

Οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στα Νηπιαγωγεία της Μήλου ευχαριστούν θερμά τον κ. Κυπραίο που αφιέρωσε μία μέρα ώστε να μεταδώσει τις γνώσεις του προς τους εκπαιδευτικούς και να μας υπενθυμίσει πόσο σημαντικό είναι να εκπαιδευόμαστε όλοι στις Πρώτες Βοήθειες. Η πρόληψη και η σωστή εκπαίδευση μας βοηθούν ώστε να αντιμετωπίζουμε τυχόν περιστατικά, όχι μόνο στο σχολικό περιβάλλον, αλλά και στην καθημερινότητά μας. Επίσης ευχαριστούμε θερμά την Ομάδα Εθελοντών Διασωστών Μήλου (Ο.Ε.Δι.Μ.) για την παραχώρηση του εκπαιδευτικού υλικού και για την υποστήριξή τους στο έργο μας.

nhpiagwgeia triovasalwn kypraios 2023b min

Με εκτίμηση οι εκπαιδευτικοί των Νηπιαγωγείων Τρυπητής, Πλάκας, Τριοβασάλων, Αδάμαντα και Πολλωνίων Μήλου.

Το Νηπιαγωγείο Τριοβασάλων σε συνεργασία με το Νηπιαγωγείο Πλάκας συγκέντρωσαν παιδικά βιβλία και τα έστειλαν στο «Πες το με ένα παραμύθι». Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γιάννη Μαρκαντώνη για την δωρεάν μεταφορά των δεμάτων και την κ. Αντωνία που ξεκίνησε αυτήν την υπέροχη δράση!!! Τα βιβλία θα ταξιδέψουν σε άλλα σχολεία και ευχόμαστε να προσφέρουν χαρά και χαμόγελα στα παιδιά!!!

nhpiagwgeia triovasalwn kypraios 2023a min