"Μηλέικα Νέα"

Επιστολή διαμαρτυρίας προς το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μήλου, απέστειλε ο εκπρόσωπος Σύρου του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος και ιδιοκτήτης της Cyclades Sailing, Αντώνη Λεμονάκης. Η επιστολή έχει ως θέμα την κατάσταση που βρίσκεται η μαρίνα της Μήλου και αναφέρει:

«Η Μήλος είναι ένα από το πιο όμορφα και αγαπημένα νησιά της χώρας μας η οποία πάντα ενθουσιάζει και τους πελάτες μας.

Η μαρίνα σας που με την καταπληκτική και ασφαλέστατη πλωτή της επέκταση αλλά κυρίως με την πάντα ΑΨΟΓΗ εξυπηρέτηση από το προσωπικό σας, άφηνε πάντα στους πελάτες μας την καλύτερη εντύπωση, κάνοντας και τους περισσότερους επαγγελματίες του χώρου μας, να προτείνουν πάντα την Μήλο σαν έναν “must” προορισμό, κάτι που προφανώς βοηθάει στην οικονομία του νησιού σας και όχι μόνο στο ταμείο σας.

Έρχεται λοιπόν η πολυαναμενόμενη και από πολύ καιρό γνωστή 14 Μαΐου που άνοιξε ο τουρισμός για να μας σώσει όλους. Στέλνουμε και τους πρώτους μας πελάτες πάλι στη Μήλο λέγοντάς τους τα καλύτερα. Όμως μας λένε ότι τους κοροϊδεύουμε. Το διαπιστώνουμε και μόνοι μας που ακόμα και σήμερα 23 του μηνός ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Μα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Στην πλωτή λέει δεν επιτρέπεται να δέσουμε γιατί δεν έχει πιστοποιηθεί ακόμα. Νερό, ρεύμα ΤΙΠΟΤΑ. Επικρατεί απλά ένα μπάχαλο. Δένει όποιος θέλει όπου και όπως να είναι χωρίς καμιά ασφάλεια, μια και λείπει η πάντα χαμογελαστή καθοδήγηση της συνυφασμένης με τη μαρίνα σας Κας και Κυρίου Κούγια.

Και αναρωτιόμαστε αφού από καιρό είναι γνωστή η 14 Μαΐου, γιατί δεν έχει πιστοποιηθεί ακόμα η πλωτή, και γιατί δεν έχει ανατεθεί ακόμα η μαρίνα σε αποδεδειγμένα άξια άτομα που να δέσουν με ασφάλεια και να δώσουν νερό και ρεύμα στους πελάτες που με τόση προσδοκία στείλαμε στη Μήλο.

Πότε περιμένετε να ανοίξετε για να συνεχίσουμε να σας υποστηρίζουμε;»