"Μηλέικα Νέα"

prevelis-eisroh

Τα χρειάστηκαν οι 127 επιβάτες οι περισσότεροι με προορισμό τη Μήλο

«Συναγερμός» σήμανε στο Λιμενικό, καθώς στο πλοίο «Πρέβελης», λίγη ώρα μετά την αναχώρηση του από τον Πειραιά για το προγραμματισμένο δρομολόγιο του με πρώτο προορισμό τη Μήλο, εντοπίστηκε εισροή υδάτων, καθώς έπλεε νότια το Σαρωνικού Κόλπου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η εισροή υδάτων στο πλοίο είναι ελεγχόμενη και έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για τους 127 επιβάτες και τα 67 άτομα που αποτελούν το πλήρωμα. 

Το πλοίο επιστρέφει με δικά του μέσα στο λιμάνι του Πειραιά, ενώ ήδη έσπευσαν στο σημείο, κοντά στη νησίδα του Αγίου Γεωργίου, τρία σκάφη του Λιμενικού Σώματος. 

Στην περιοχή πνέουν νοτιοδυτικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ. Στο πλοίο θα απαγορευτεί ο απόπλους μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη, ενώ οι επιβάτες θα προωθηθούν στους προορισμούς με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας. 

Το «Πρέβελης» είχε αναχωρήσει το απόγευμα από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό τη Μήλο, Θήρα, Ανάφη, Ηράκλειο, Σητεία, Κάσο, Κάρπαθο, Διαφάνι, Χάλκη και Ρόδο. Κατόπιν αυτού θα επιστρέψει στον Πειραιά και θα εκτελέσει εκ νέου το δρομολόγιο του μετά από έλεγχο.

Πηγή: cnn.gr