"Μηλέικα Νέα"

epal-enimeroso16aΟι μαθητές και οι καθηγητές του Τομέα Πληροφορικής του ΕΠΑ.Λ Μήλου στα πλαίσια των δράσεών τους ως Πρεσβευτές του Ασφαλούς Διαδικτύου, πραγματοποίησαν επίσκεψη ενημερωτικού χαρακτήρα στο Δημοτικό Σχολείο Μήλου.

Πιο συγκεκριμένα, στη διάρκεια ενός διδακτικού δίωρου, πραγματοποιήθηκε σειρά δράσεων με τους μαθητές του τμήματος Β2 με κεντρικό θέμα "Τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και η επιρροή τους σε παιδιά μικρής ηλικίας". Σε πρώτη φάση, διαβάστηκε παραμύθι κατασκευασμένο από τους μαθητές του ΕΠΑΛ και ζητήθηκε από τους μαθητές του Δημοτικού να το εικονογραφήσουν. Σε δεύτερη φάση, παρουσιάστηκαν 2 βίντεο με θέμα τους κινδύνους των διαδικτυακών παιχνιδιών και την ακτινοβολία των φορητών συσκευών και ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων. Σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψης, υπήρξε ενεργός συμμετοχή και αρμονική συνεργασία ανάμεσα στους μαθητές του Δημοτικού και του ΕΠΑΛ.

Την οργάνωση επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί Πληροφορικής του ΕΠΑ.Λ Μήλου, Αντωνοπούλου Μαρία, Κωστόπουλος Δημήτρης και Αντωνόπουλος Κώστας σε συνεργασία με τη δασκάλα του τμήματος Β2, κα. Μαντούδη Μάγδα.

Σεβόμενοι την προστασία των προσωπικών δεδομένων, στις φωτογραφίες έχει εφαρμοστεί φίλτρο στα πρόσωπα των μαθητών του Δημοτικού.

epal-enimeroso16b epal-enimeroso16c

epal-enimeroso16d epal-enimeroso16e