"Μηλέικα Νέα"

Ο Δήμαρχος Μήλου ευχαριστεί θερμά την εταιρεία ZANTE FERRIES, που ανταποκρίνεται επί σειρά ετών και πάντα θετικά στα αιτήματα του Δήμου και επισημαίνει ότι είναι σημαντικό να νιώθουμε πως έχουμε δίπλα μας πολύτιμους υποστηρικτές στην προσπάθεια κάλυψης των αναγκών του Δήμου μας και των συμπολιτών μας.

Η εξαιρετική συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Δήμου, των κατοίκων του νησιού και της εταιρεία, ενισχύει την προσπάθεια που καταβάλλεται για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στην τοπική κοινωνία της Μήλου, επί σειρά ετών, έμπρακτα και αδιάλειπτα.

Δήμος Μήλου

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Παμμηλιακού νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν για ακόμη μία φορά δημοσίως την ακτοπλοϊκή εταιρία ZANTE FERRIES.

Σε ακόμα ένα ταξίδι μας, αυτό της προηγούμενης εβδομάδας προς το νησί της Σαντορίνης ZANTE FERRIES ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα μας, χορηγώντας δωρεάν τη μετακίνηση της ανδρικής μας ομάδας.

Για εμάς η ZANTE FERRIES είναι ένας πολύτιμος συνοδοιπόρος και αρωγός της μεγάλης προσπάθειας που κάνουμε για την νεολαία του νησιού μας.

Με τα σύγχρονα πλοία της η ZANTE FERRIES προσφέρει στους επιβάτες της άνετα και ασφαλή ταξίδια, στηρίζοντας την ανάπτυξη στα νησιά των Δυτικών Κυκλάδων και τους 12 μήνες του χρόνου.

Σημαντική συμβολή στην υλοποίηση των αιτημάτων μας εχει και το Ταξιδιωτικό Γραφείο Milos Travel - Πειρουνάκης, που αποτελεί έναν διαχρονικό υποστηρικτή του συλλόγου μας και της νεολαίας της Μήλου.

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς...

Παμμηλιακός Α.Σ.