"Μηλέικα Νέα"

Στο επίκεντρο φωτογράφισης διεθνών οίκων μόδας βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα το νησί της Αφροδίτης της Μήλου, με ότι αυτό συνεπάγεται για την τουριστική αναγνωρισιμότητά του.

Οι διεθνείς οίκοι μόδας Dior και Louis Vuitton, αλλά και το περιοδικό Vogue, έκαναν τις νέες τους φωτογραφίσεις με φόντο τις μοναδικές παραλίες της Μήλου. Το ιδανικό σκηνικό για τη φωτογράφιση των νέων τους δημιουργιών αποτέλεσε για διεθνείς οίκους μόδας το προηγούμενο διάστημα η Μήλος.

Συγκεκριμένα, η Louis Vuitton οργάνωσε στις 25 Μαΐου στην Μήλο την φωτογράφιση της παιδικής της κολεξιόν, με φόντο την παραλία Πλάθιενας και το Σαρακήνικο, με το συνεδριακό κέντρο «Γεώργιος Ηλιόπουλος» να αποτελεί τη βάση της εταιρίας παραγωγής Queen Production, που επιμελήθηκε την υλοποίηση της σχετικής διαφημιστικής καμπάνιας.

Η ίδια εταιρία είχε και την επιμέλεια των γυρισμάτων του οίκου Dior για την κολεξιόν Cruise 2022, που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή σε δημοφιλείς περιοχές, όπως τα Μανδράκια και η παραλία Αγία Κυριακή, ενώ είχε προηγηθεί φωτογράφιση και του περιοδικού Vogue που θα δημοσιευθεί στο τεύχος Σεπτεμβρίου.