"Μηλέικα Νέα"

nero-diakoph

«Κύριοι, διαμαρτύρομαι εντόνως ως δημότης Μήλου γιατί κάθε χρόνο, λόγω τουρισμού, δημιουργείται σοβαρό πρόβλημα υδροδότησης. Όφειλε από καιρό η εταιρία σας και ο Δήμος Μήλου να είχατε φροντίσει να δώσετε λύση στο πρόβλημα. Και η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ είναι η επέκταση της μονάδας.

Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, ΤΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΟΣΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ, ενώ γνωρίζετε πολύ καλά ότι χρόνο με το χρόνο αυξάνονται οι ανάγκες και ο αριθμός των τουριστών. Είναι τουλάχιστον εξοργιστικό να ακριβοπληρώνουμε το νερό (1,50 ευρώ το m3) και να είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε κάθε καλοκαίρι τόση ταλαιπωρία.

Ευελπιστώ ότι μέχρι το επόμενο καλοκαίρι θα έχετε επεκτείνει την μονάδα και δεν θα συνεχίσετε το θέατρο επιρρίπτοντας τις ευθύνες ο ένας στον άλλον ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΜΗΛΙΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ.

Ως δημότης και μόνιμος κάτοικος Μήλου, δεν θα ανεχθώ άλλη τέτοια κοροϊδία και δεν θα επιτρέψω πια σε κανέναν να μου στερήσει το νερό για τρεις συνεχόμενες μέρες, όπως συνέβη πριν λίγο καιρό . Οι διακοπές ήταν αρκετές φέτος το μήνα Αύγουστο, εκτός από τις τρεις συνεχόμενες μέρες διακοπών στην υδροδότηση , υπήρχαν και οι επαναλαμβανόμενες διακοπές συνήθως τις πρωινές ώρες.

Ακριβοπληρώνουμε το νερό και έχετε χρέος να εξυπηρετείτε τις ανάγκες του νησιού.»