"Μηλέικα Νέα"

Κίνηση αγάπης και αλληλεγγύης προσέφερε ο πρόεδρος του Παμμηλιακού Μιχάλης Βαμβακάρης, ο οποίος μαγείρεψε μαζί με τους μάγειρες του εστιατορίου του οποίου διατηρεί φαγητό τους συμπολίτες μας που χρειάζονται βοήθεια.

Σε σχετική του ανάρτηση ο Μιχάλης Βαμβακάρης αναφέρει: «Η σημερινή μέρα ήταν από τις πιο χαρούμενες στην κουζίνα μας...γιατί σήμερα μαγειρέψαμε για τους συμπολίτες μας που χρειάζονται τη βοήθειά μας! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου που πάντα στηρίζει με χαμόγελο τέτοιες ενέργειες!»

glaronhsia allhleggyh mixalis

Την ίδια μέρα το Δημοτικό Σχολείο Μήλου μάζεψε επίσης τρόφιμα για να μοιράσει για τον ίδιο λόγο δημιουργώντας μια όμορφη συγκινητική προσπάθεια για το νησί μας, που δείχνει την ευαισθησία του σε αυτήν την δύσκολη περίοδο της πανδημίας λίγες μέρες  πριν από τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

allhleggyh dhmotiko milos

«Ανοίξαμε τις πόρτες του σχολείου μας για ένα 3ωρο για να μας φέρετε τα τρόφιμα κι εσείς μας φέρατε τόσα πολλά που γέμισαν τα ψυγεία και τα καφάσια!

Γέμισε και η ψυχή μας από την αλληλεγγύη που δείξατε και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο.

Όταν φορτώσαμε τα πράγματα για να τα πάμε, βράδυ πια, στα ψυγεία η χαρά και η συγκίνησή μας ήταν μεγάλη και αληθινή.

Για κάποιες οικογένειες το τραπέζι των Χριστουγέννων θα έχει -χάρη σε όλους εσάς- όλα τα καλούδια. Τα τρόφιμα και τα παιχνίδια που συγκεντρώθηκαν θα μοιραστούν σήμερα στις οικογένειες από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την θερμή σας ανταπόκριση και για την προσφορά σας.

Ας είναι φέτος τα Χριστούγεννα για όλους γεμάτα αγάπη και πίστη για το καλό που βρίσκεται μέσα μας και γύρω μας παντού!» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μήλου που δεν παρέλειψε να επικροτήσει και την ενέργεια του Μιχάλη Βαμβακάρη και της υπόλοιπης ομάδας του εστιατορίου «Γλαρονήσια» τονίζοντας: «Μιχάλη σε ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σου! Κάθε καλό ευχόμαστε στις οικογένειες σας!»

allhleggyh dhmotiko milos1

«Στο κάλεσμα του Συλλόγου μας για χριστουγεννιάτικη προσφορά τροφίμων ανταποκρίθηκαν πάρα πολλοί συντοπίτες μας αλλά και Μηλιοί που ζουν στην Αθήνα.

Με μεγάλη αγάπη και αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο τα είδη που συγκεντρώθηκαν ήταν πάνω από 40 κιλά κρέας, πάνω από 25 κιλά τυρί, 50 περίπου λίτρα λάδι, φρούτα, λαχανικά, γλυκά και παιχνίδια. Επίσης προσφέρθηκαν και μερίδες μαγειρεμένο φαγητό για όλες τις οικογένειες.

Η διανομή των τροφίμων στις οικογένειες που έχουν ανάγκη έγινε από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Μήλου.

Σας ευχαριστούμε όλους για την συγκινητική σας ανταπόκριση. 

Ευχόμαστε αυτά τα τόσο διαφορετικά Χριστούγεννα να τα ζήσουμε όλοι με αγάπη και πίστη για το καλό που βρίσκεται μέσα μας και γύρω μας παντού.»

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μήλου