"Μηλέικα Νέα"

inna-hemme

Ένα εξαιρετικό άρθρο της Γερμανίδας δημοσιογράφου  Inna Hemme,  αποτέλεσμα του ταξιδιού της στην Μήλο & την Σίφνο τέλη Μάιου δημοσίευσε η Κυριακάτικη Έκδοση της μεγαλύτερης εφημερίδας του Βερολίνου BZ AM SONNTAG.

Το αφιέρωμα παρουσιάστηκε από την BZ AM SONNTAG, εκτός από την έντυπη έκδοσή της που αριθμεί περισσότερα από 150.000 φύλλα ημερησίως, και στην oline  έκδοση με εκατομμύρια  online αναγνώστες εξασφαλίζοντας μεγάλη προβολή της Μήλου & της Σίφνου στην Γερμανική αγορά! 

Όπως θα δειτε στο link παρακάτω, η δημοσιογράφος έχει ενθουσιαστεί με το νησί και τις εμπειρίες τους συνεργάτες που υποστήριξαν το ταξίδι αυτό, έχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις !

Σχετικό link: https://www.bz-berlin.de/reisen/milos-und-sifnos-zwei-cool-kids-der-kykladen

Δώρα Αναστασιάδη: «Ευχαριστώ για την εξαιρετική όπως πάντα συνεργασία»

«Θα ήθελα ως Περιφερειακό Γραφείο ΣΕΤΕ Νοτίου Αιγαίου, να ευχαριστήσω θερμά την Τουριστική επιτροπή του Δήμου Μήλου για την άριστη συνεργασία μας, αλλά και να μεταφέρω τις ευχαριστίες των συνάδελφων μου στην Μarketing Greece για την πολύτιμη βοήθεια και την υποστήριξη σε αυτό το δημοσιογραφικό ταξίδι. Ιδιαίτερες ευχαριστίες για άλλη μια φορά στην Τζίνα Γρηγορίου!

Το ταξίδι διοργανώθηκε από τη Marketing Greece, στo πλαίσιο συνεργασίας για την προβολή των νησιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με την υποστήριξη της Τουριστικής Επιτροπής  Δήμου Μήλου.»