"Μηλέικα Νέα"

epistolh

Σχετικά με την επιστολή σας με θέμα «Σχετικά με την δημοσίευση σας στις 02.01.2019» και όσον αφορά την ανάρτηση μας με τίτλο "Εικονική Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου από τον Δήμαρχο Μήλου" σας ενημερώνουμε ότι η συγκεκριμένη δημοσίευση αποτελεί ανακοίνωση/δελτίο τύπου του συνδυασμού «Όλοι μαζί για τη Μήλο» με επικεφαλής τον κ.Αβέρκιο Γαϊτανή. Ο τίτλος αποτελεί συνοπτική παρουσίαση της επιστολής στους αναγνώστες ως είθισται.

Ως εκ τούτου και καθότι η επιστολή σας αποστάλθηκε σε όλα τα ΜΜΕ του νησιού προς δημοσίευση σας ζητάμε να ανακαλέσετε άμεσα τους χαρακτηρισμούς περί ψευδούς, ανυπόστατου και συκοφαντικού δημοσιεύματος.

Κύριε Καμακάρη καταλαβαίνουμε ότι δεν γνωρίζετε τον τρόπο λειτουργίας του τύπου, καθώς και τον πανικό σας για τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί αλλά κινήσεις τέτοιου είδους τον επαυξάνουν και δημιουργούν ανάλγητες εντυπώσεις στον κόσμο σε μια προεκλογική περίοδο.

Επίσης το ύφος που έχει η επιστολή σας αποτελεί ντροπή για την θέση σας και για όσο την κατέχετε και ελπίζω σύντομα η έπαρση σας να αποτελέσει παρελθόν από τα κοινά του τόπου.

Για τα «Μηλέικα Νέα» / MileikaNea.Gr

Αναστάσιος Βενιζέλος

Η επιστολή του προέδρου του Δ.Σ. του Δήμου Μήλου κ.Βασίλειου Καμακάρη...