"Μηλέικα Νέα"

Ανυπόστατες εντυπώσεις έχει προκαλέσει στη Μηλέικη Κοινωνία ανυπόγραφο έγγραφο που διανέμεται υπογείως είτε μέσω κινητών τηλεφώνων, είτε αφισοκολλημένο ή ίσως με κάποιο άλλο ανεπίσημο και γενικότερα ύπουλο πάντα τρόπο και όχι φυσικά με την μορφή ανακοίνωσης ή δελτίου τύπου του συνδυασμού.

Το έγγραφο «υπογράφεται» από δήθεν ανώνυμα Μέλη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Πρώτα η Μήλος». Και λέμε δήθεν γιατί καμία δημοτική παράταξη δεν έχει καταστατικό σε μορφή συλλόγου που να περιλαμβάνει μέλη!

Εμείς παρ' όλα αυτά θα συμφωνήσουμε σε κάτι με το έγγραφο-σκουπίδι. Να προσέξουμε καλά την ψήφο μας την Κυριακή γιατί μετά δεν θα μπορούμε να πούμε ότι δεν γνωρίζαμε...

Πρόκειται για το παρακάτω έγγραφο που περιλαμβάνει σωρεία ψευδών και συκοφαντικών πληροφοριών:

fake prwta eggrafo

Άμεση η αντίδραση του συνδυασμού «Μήλος για Όλους» και του Μανώλη Μικέλη

Επώνυμα, ενυπόγραφα και άμεσα η πλευρά του Μανώλη Μικέλη φέρνει στην επιφάνεια με στοιχεία και καταστατικά έγγραφα από τα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου ως απάντηση στη μεγαλύτερη «λάσπη» δημοτικών εκλογών που έχει γνωρίσει η Μήλος τουλάχιστον από την Μεταπολίτευση.

Ο κ.Μικέλης τονίζει: «Σε απάντηση ανυπόγραφου εγγράφου που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο σχετικά με την θέση μου στο θέμα της γεωθερμίας, επισυνάπτω ένα από τα ομόφωνα ψηφίσματα του Δημοτικού Συμβουλίου. Τα συμπεράσματα δικά σας…»

milos praktiko ds

milos praktiko ds1

milos praktiko ds2

milos praktiko ds3