"Μηλέικα Νέα"

Με τον καθιερωμένο αγιασμό, αλλά με πολλές ιδιαιτερότητες λόγω πανδημίας, ξεκινάει την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου η νέα σχολική χρονιά και στα σχολεία της Μήλου. Το Γενικό Λύκειο Μήλου, το ΕΠΑ.Λ. Μήλου και το Γυμνάσιο Μήλου εξέδωσαν αναλυτικές ανακοινώσεις για την ώρα, τον τόπο και τον τρόπο προσέλευσης κάθε τάξης και σχολείου.


Αναλυτικά λοιπόν οι ανακοινώσεις ανά σχολείο και για όσα έχουν στείλει ενημέρωση στα «Μηλέικα Νέα», αναφέρουν:

Γενικό Λύκειο Μήλου

Οι μαθητές του ΓΕ.Λ. Μήλου τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 θα πρέπει στις 08:15 να βρίσκονται στο κτήριο του ΓΕ.Λ. Μήλου στην Πλάκα. Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν στις 07:15 από Πολλώνια και στις 07:30 από Αδάμαντα.

Όλοι οι μαθητές πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με μάσκα που θα φορούν στα μέσα μαζικής μεταφοράς και κατά τη διάρκεια του Αγιασμού. Οι μαθητές πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με τσάντες για την παραλαβή των βιβλίων τους.

Ο Αγιασμός των μαθητών του ΓΕ.Λ. Μήλου θα γίνει στο κτήριο του ΕΠΑ.Λ. Μήλου στις 12:00 της 14ης Σεπτεμβρίου 2020.

ΕΠΑ.Λ. Μήλου

Καλούνται οι μαθητές να προσελθουν τη Δευτέρα 14/9/2020 στις 8.15 πμ. και θα παραμείνουν μέχρι την τέλεση του καθιερωμένου Αγιασμού για:

# Ενημέρωση και συζήτηση για τα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ

# Διανομη μασκών

# Ενημέρωση για το ωρολόγιο πρόγραμμα

# Διανομη βιβλίων

Έπειτα θα τελεστεί ο Αγιασμός στις 12.00.

Οι εκπαιδευτικοι, μαθητές, γονείς και οσοι άλλοι προσελθουν θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να φορούν ΜΑΣΚΑ.

Γυμνάσιο Μήλου

Σας ενημερώνουμε ότι ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα γίνει στο χώρο του ΕΠΑ.Λ. Μήλου τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 12:00, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υ.ΠΑΙ.Θ..

Οι μαθητές/μαθήτριες θα προσέλθουν στο σχολείο στις 08:15 και θα παραμείνουν μέχρι την τέλεση του Αγιασμού. Τα λεωφορεία θα ξεκινήσουν 7:15 από Πολλώνια και 7:15 από Αδάμαντα. Σας γνωρίζουμε ότι δεν έχουν εγκριθεί δρομολόγια ΤΑΧΙ.

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς χώρους και στους εξωτερικούς, όπου υπάρχει συγχρωτισμός.

Την ίδια ημέρα θα διανεμηθούν τα βιβλία σε όλες τις τάξεις. Ο/η κάθε μαθητής/μαθήτρια θα παραλάβει τα βιβλία του/της έτοιμα σε πλαστική συσκευασία.

Οι γονείς των μαθητών δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στο χώρο του σχολείου.

Σας ενημερώνουμε τέλος ότι την εβδομάδα από 14/09 έως και 18/09 θα λειτουργήσει στην απογευματινή ζώνη.

Σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα.