Μήλος

Κυκλάδες - Νότιο Αιγαίο

perifereia-notiou-aigaiou

Με 51 θέματα συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου την Δευτέρα 5/9 και ώρα 11:00 το πρωί με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

1. Κατάρτιση σχεδίου Προϋπολογισμού Οικονομικού Έτους 2017.

2. Εξειδίκευση των όρων του σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλύμνου για τη «Μελέτη, κατασκευή και άδεια ίδρυσης και λειτουργίας υδατοδρομίου στην Κάλυμνο».

3. Εξειδίκευση των όρων του σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάτμου για τη «Μελέτη, κατασκευή και άδεια ίδρυσης και λειτουργίας υδατοδρομίου στους Λειψούς».

4. Εξειδίκευση των όρων του σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάτμου για τη «Μελέτη, κατασκευή και άδεια ίδρυσης και λειτουργίας υδατοδρομίου στη Λέρο».

5. Εξειδίκευση των όρων του σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου για τη «Μελέτη, κατασκευή και άδεια ίδρυσης και λειτουργίας υδατοδρομίου στη Σύρο».

6. Εξειδίκευση των όρων του σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου για τη «Μελέτη, κατασκευή και άδεια ίδρυσης και λειτουργίας υδατοδρομίου στην Πάρο».

7. Εξειδίκευση των όρων του σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου για τη «Μελέτη, κατασκευή και άδεια ίδρυσης και λειτουργίας υδατοδρομίου στην Νάξο».

8. Εξειδίκευση των όρων του σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου για τη «Μελέτη, κατασκευή και άδεια ίδρυσης και λειτουργίας υδατοδρομίου στην Αμοργό».

9. Εξειδίκευση των όρων του σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μήλου για τη «Μελέτη, κατασκευή και άδεια ίδρυσης και λειτουργίας υδατοδρομίου στη Μήλο».

10. Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας για το έργο: «Συντηρήσεις - Επισκευές σχολικών κτιρίων Δήμου Σίφνου».

11. Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας για το έργο: «Συντηρήσεις - Επισκευές σχολικών κτιρίων Δήμου Κιμώλου».

12. Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας για την ανάθεση του έργου: «Συντήρηση οδικού δικτύου ν. Μήλου (χρήση 2016)».

13. Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας για την ανάθεση του έργου: «Τοιχεία επαρχιακής οδού ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ - ΑΡΤΕΜΩΝΑ και επένδυση τάφρου ΒΟΡΕΙΝΗΣ».

14. Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας για την ανάθεση του έργου: «Άρση καταπτώσεων καθαρισμός τάφρων κλαδέματα και εκθαμνώσεις στο οδικό επαρχιακό δίκτυο Νάξου (χρήση 2016)».

15. Γνωμοδότηση για την έγκριση της τροποποίησης της μελέτης του έργου: «Βελτίωση -σήμανση οδού Χώρας - Εγγαρών ν. Νάξου».

16. Έγκριση χορήγησης 3ης παράτασης προθεσμίας στο έργο: «Συντήρηση Οδικού δικτύου ν. Άνδρου (2014)».

17. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας του έργου: «Κατασκευή στηθαίων ασφάλειας, διαγραμμίσεις τοποθετήσεις ανακλαστήρων οδοστρώματος κλπ για τα νησιά της Π.Ε. Δωδεκανήσου».

18. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «Αποκατάσταση τριών πετρόκτιστων θερμοκηπίων στο φυτώριο Κοσκινού».

19. Έγκριση 2ης παράτασης περαίωσης των εργασιών του έργου: «Συντήρηση Επαρχιακής οδού Ρόδου – Καλλιθέας».

20. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «Βελτίωση Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Καρδάμαινα – Κέφαλος Νήσου Κω».

21. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου: «Αντιπλημμυρική προστασία χειμάρρων νήσου Ρόδου (Φονιάς)».

22. Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου: «Επισκευή γραφείων τμήματος ασφαλείας Ρόδου».

23. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου: «Συντήρηση οδικού δικτύου ν. Ίου (2014)».

24. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου: «Σήμανση – Ασφάλεια οδικού δικτύου νήσων Κέας, Κύθνου, Σύρου, Πάρου, Τήνου, Μυκόνου».

25. Έγκριση όρων Διακήρυξης του Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για την Προμήθεια Ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής στο πλαίσιο της πράξης «Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής, Διοικητικές Δαπάνες και Παροχή Συνοδευτικών Μέτρων 2015 - 2016 - Υποέργο 4: Είδη Βασικής Υλικής Συνδρομής» που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς του Απόρους (Τ.Ε.Β.Α.).

26. Έγκριση όρων Διακήρυξης του Ανοικτού Διεθνή Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για την Προμήθεια Ειδών Τροφίμων στο πλαίσιο της Πράξης «Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής, Διοικητικές Δαπάνες και Παροχή Συνοδευτικών Μέτρων 2015 – 2016 - Υποέργο 3: Είδη Τροφίμων» που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (Τ.Ε.Β.Α).

27. Έγκριση όρων διακήρυξης πρόχειρου διαγωνισμού για την Προμήθεια Ειδών Διατροφής και κατεψυγμένων πουλερικών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ρόδου έτους 2016.

28. Έγκριση όρων διακήρυξης πρόχειρου διαγωνισμού για τον «Εξοπλισμό στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης ΑΜΕΑ που χαρακτηρίζονται από νοητική υστέρηση, στην Κάλυμνο».

29. Έγκριση για τη μεταφορά ποσών του ΕΤΠΑ σε εταίρους (Έλληνες και Κύπριους) για το έργο ΕΝΕΡΓΕΙΝ από τραπεζικό λογαριασμό της ΠΝΑΙ (ν. Δωδ/σου) (14η αίτηση πληρωμής).

30. Έγκριση του 3ου πρακτικού του ανοικτού διαγωνισμού για την «Καθαριότητα χώρων και γραφείων των Περιφερειακών Ενοτήτων Κυκλάδων» - Τμήματα 2,3,4,5,6,7,8 και 9.

31. Έγκριση του 3ου πρακτικού του πρόχειρου διαγωνισμού για την «προμήθεια ειδών γραφικής ύλης και μελανιών για όλες τις Περιφερειακές Ενότητες των Κυκλάδων».

32. Έγκριση του πρακτικού μεταφοράς μαθητών κατόπιν διαδικασίας διαπραγμάτευσης -υποβολή δικαιολογητικών κατακύρωσης, Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων.

33. Γνωμοδότηση της επιτροπής διαγωνισμού για την «Προμήθεια ανελκυστήρα κλιμακοστασίου με πλατφόρμα επιβίβασης αμαξιδίων ΑΜΕΑ» .

34. Προμήθεια ειδών Κοινωνικού Παντοπωλείου Σύρου και αποστολή πεπραγμένων.

35. Έγκριση εκ νέου των όρων διεθνούς διαγωνισμού της προμήθειας τροφίμων του προγράμματος ΤΕΒΑ, για το 2016.

36. Έγκριση όρων πρόχειρου διαγωνισμού της προμήθειας ΒΥΣ (Βασικής Υλικής Συνδρομής) του προγράμματος ΤΕΒΑ, για το 2016.

37. Έγκριση δαπανών έργων και έγκριση ανάληψης πολυετούς υποχρεώσεων έργων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

38. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για τον εκ νέου υπολογισμό του Φ.Π.Α. σε δαπάνες και έργα, Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου.

39. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για τον εκ νέου υπολογισμό του Φ.Π.Α. σε έργα, Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων.

40. Έγκριση Αχρεωστήτως Εισπραχθέντων, Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων.

41. Κατανομή πίστωσης για επιχορήγηση Προνοιακών Ιδρυμάτων του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Π.Ν.Α Α’ και Β’ εξαμήνου 2014.

42. Καταβολή ΕΝΦΙΑ 2016, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

43. Έγκριση διαφόρων δαπανών – διάθεσης πιστώσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

44. Έγκριση συνδιοργάνωσης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου του 23ου Πανελλήνιου Συνέδριου Νέων Αγροτών.

45. Έγκριση Δράσεων Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

46. Έγκριση Δράσεων Προγράμματος Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

47. Έγκριση Δράσεων Αθλητισμού – Πολιτισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

48. Ορθή Επανάληψη Αποφάσεων Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

49. Εγκρίσεις μετακινήσεων κ. Περιφερειάρχη.

50. Εγκρίσεις μετακινήσεων κ.κ. Αντιπεριφερειαρχών.

51. Εγκρίσεις μετακινήσεων κ.κ. Περιφερειακών Συμβούλων

sthrixte

Δημοφιλή

 • Όλες οι μεγάλες προσφορές στο Alfa Market Μήλου από 16 έως 22 Απριλίου! +

  Στο Alfa Market Μήλου στον Τριοβάσαλο οι Προσφορές δεν σταματούν κάθε μέρα! Κάθε μέρα ενημερώνουμε την σελίδα με τις νέες Περισσότερα
 • Νέα live web camera στη Μήλο από το λιμάνι του Αδάμαντα +

  Η Forecast Weather Greece ανακοινώνει ότι βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει την νέα κάμερα στο λιμάνι της Μήλου. «Είμαστε Περισσότερα
 • Δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στις Κυκλάδες... +

  Ο φόβος της διασποράς επιβεβαιώθηκε… Και μερικές ημέρες πριν από το άνοιγμα των διεθνών αεροδρομίων καλό είναι να το σκεφτούμε Περισσότερα
 • Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στις Κυκλάδες! +

  Δεκατρία (13) νέα κρούσματα καταγράφηκαν και ένας καταγεγραμμένος θάνατος είναι ο απολογισμός από την πανδημία του κορονοϊού στην χώρα μας Περισσότερα
 • Νέος δήμαρχος Μήλου ο Μανώλης Μικέλης με σαρωτική νίκη! +

  Η Μήλος αποφάσισε να γυρίσει σελίδα και με ποσοστό 60,72%, να εμπιστευτεί ως νέο της δήμαρχο τον επικεφαλή του συνδυασμού Περισσότερα
 • Αυτοψία των «Μηλέικων Νέων» στην παραλία της Αχιβαδόλιμνης. (PHOTOS) +

  Μεγάλος ντόρος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες μετά την καταγγελία για αλλοίωση φυσικού τοπίου στην παραλία της Χιβαδόλιμνης στη Μήλο. Περισσότερα
 • Αιφνίδιος θάνατος 65χρονης γυναίκας στη Μήλο +

  Θλίψη έχει προκαλέσει στη Μηλέικη κοινωνία ο αιφνίδιος θάνατος 65χρονης γυναίκας. Η άτυχη συμπολίτης μας μεταφέρθηκε την Κυριακή 14 Μαρτίου Περισσότερα
 • Ηλίας Αποστολόπουλος – Επιστολή παραίτησης από το Κέντρο Υγείας Μήλου! +

  Την παραίτηση του υπέβαλε την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου ο επί σειρά ετών ιατρός του Κέντρου Υγείας Μήλου Ηλίας Αποστολόπουλος. Στην Περισσότερα
 • Θανάτωσαν με φόλες δεκάδες γατάκια στην Κίμωλο – Σκληρές εικόνες +

  Θλίψη και οργή προκαλούν οι εικόνες και η είδηση από την γειτονική μας Κίμωλο με τις δεκάδες θανατώσεις από δηλητηρίαση Περισσότερα
 • Προσφυγή στο ΣτΕ από κάτοικο της Μήλου για την απαγόρευση κολύμβησης στη θάλασσα! +

  Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε κάτοικος της Μήλου που υποχρεώθηκε να διακόψει την καθημερινή κολύμβηση, λόγω σχετικής διαταγής του Λιμενικού Περισσότερα
 • 1
 • 2